Dit Betalingssystem

–––––  KUNDEN

Ditbetalingssystem er en pæredansk IT-servicevirksomhed med 24 års erfaring fra betalingsbranchen. De sælger Danmarks billigste POS-løsninger til små fysiske (typisk service-) virksomheder, og så leverer de kassesystemer, økonomi- og webshopintegrationer til både små, fysiske butikker samt større kæder og webshops.

–––––  OPGAVEN

Ditbetalingssystem ønskede hjælp til at få løftet deres digitale markedsføring. Både for at øge kendskabsgraden, men også for at øge konverteringerne (salg og leads) gennem deres hjemmeside og webshop.

–––––  LØSNINGEN

Med udgangspunkt i det eksisterende design har vi redesignet hjemmesiden med et større fokus på brugervenlighed og købsflow, så brugerne i højere grad blev guidet igennem deres købsproces.

Desuden har vi udarbejdet en mini-marketingplan og en strategisk handlingsplan, der sikrer synergi mellem marketingaktiviteterne. Vi har desuden igangsat diverse trafikskabende aktivitet gennem sociale medier, SEO og Google Ads.

–––––  RESULTATER

  I løbet af en 3 måneders periode har vi gennem målrettet annoncering øget trafikken med knap 76% end samme periode året før. Vi har ledt 72% flere nye brugere til hjemmesiden og øget antallet af sidevisninger med 149%.
 
Brugerne tilbringer desuden næsten 45 sekunder mere på hjemmesiden sammenlignet med året før – hvilket vidner om, det er relevante besøgende, der besøger hjemmesiden.

–––––  LEVERANCEN

Optimering af website, Facebook-annoncering, SEO og SEM.

–––––  DATO & KATEGORI
august 30, 2021