KC Product

–––––  KUNDEN

KC Product er en produktionsvirksomhed, der producerer stålløsninger af høj kvalitet til den danske industri. Virksomheden har mere end 40 års erfaring og er kendt for smukke løsninger med en flot finish.

–––––  OPGAVEN

KC Product kom til os med et ønske om at få opbygget en handlingsplan og struktur for deres markedsføring. Det har indebåret udvikling og design af et splinternyt website samt content-produktion i form af både tekst og billeder. Desuden har vi også oprettet en LinkedIn-profil, hvor vi udfolder virksomhedens historie bl.a. gennem medarbejderinterviews.

–––––  LØSNINGEN

KC Product producerer stilrene stålbordplader med høj holdbarhed. Og dét er også blevet udgangspunktet for deres hjemmeside.

Vi har designet og udviklet et website i grå, sorte og hvide farvetoner. Enkel, tidløs og brugervenlig – akkurat ligesom det produkt, KC Product er kendt for.

Hjemmesiden er samtidig krydret med farverige billeder fra værkstedet, som vi har leveret. Desuden har vi gennem medarbejderinterviews og branchekendskab udarbejdet et tekstunivers, der åbner op for virksomheden med særligt fokus på SEO-optimerede landingssider for KC Products primære kundebrancher.

På den tilhørende LinkedIn-side udfolder vi historien om KC Product yderligere, præsenterer medarbejderne bag og inviterer brugeren helt med ind på værkstedet, hvor stålløsningerne bliver til.

 

–––––  DATO & KATEGORI
september 13, 2021