Mælkeritidende

–––––  KUNDEN

Mælkeritidende er verdens ældste mejerifagblad. Siden 1888 har Mælkeritidende leveret spændende, vigtige og væsentlige nyheder om den danske mejeribranche. Mælkeritidende er i dag producenter af det eneste trykte magasin i branchen og leverer nyheder digitalt via deres hjemmeside og nyhedsbrev.

–––––  OPGAVEN

Mælkeritidende kontaktede os, fordi de havde et ønske om at føre deres brand ind i det digitale kapløb. De havde store ambitioner for en gennemgribende digital satsning, og vi hjalp dem med at strukturere deres indsats, udvælge relevante markedsføringskanaler samt udarbejde den digitale marketingstrategi, som skal sikre Mælkeritidendes digitale vækst i mange år fremover.

–––––  LØSNINGEN

Mælkeritidendes hjemmeside er epicentret for alle deres digitale aktiviteter. Det er her, nye og loyale brugere går ind og læser nyheder, og det er her, bladets annoncører orienterer sig om bladets potentiale som reklamekanal. Derfor vurderede vi, at hjemmesiden skulle redesignes og gøres mere brugervenlig.

Men hvad er et website uden besøgende? Som et led i den digitale marketingstrategi, har vi  form af en markedsføringsaftale varetaget Mælkeritidendes annoncering på Facebook, LinkedIn og Google Ads. Vi har desuden oprettet henholdsvist en Facebook-side og en LinkedIn-profil for Mælkeritidende og været en fast sparringspartner på community-building og organisk content produktion.

–––––  RESULTATER

Med hjælp fra en markedsføringaftale fordobledes antallet af besøgende på Mælkeritidendes hjemmeside på kun et halvt år. Efter 3 år er stigningen i trafik til hjemmesiden steget med knap 900 %.

Derudover er der 50% flere nyhedsbrevsmodtagere end da vi startede og en LinkedIn-side med over 2.000 følgere.

Dette er bl.a. gjort ved hjælp af en digital marketingstrategi, jævnlige sparringsmøder og strategisk brug af Facebook og LinkedIn (og lidt Google Ads).

–––––  LEVERANCEN

Digital marketing strategi, markedsføringsaftale, content marketing, SoMe, Google Ads.

Skal vi hjælpe dig ind i det digitale kapløb? Læs mere her – eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

–––––  DATO & KATEGORI
september 14, 2021