De 17
verdensmål

I Marginal tror vi på, at vi sammen
kan være med til at gøre en forskel.
Også selvom det er i det små.

Det er de små marginaler der tæller

Hos Marginal arbejder vi med de 17 Verdensmål. Det gør vi fordi, vi gerne vil bidrage med noget positivt til den globale velfærd – også selvom det blot bliver på en lille skala og med fokus på lokalmiljøet. Vi har ingen store og verdensomspændende planer, men tror på, alle kan gøre en forskel i det små.

Store forandringer starter netop med enkeltpersoner. Med små, hverdagslige ritualer, vaner og tiltag. Og det er den indsats, vi hylder her i Marginal. Samtidig med et løbende fokus på de store tendenser omkring i verden og et øje for, hvordan de kan bruges i vores kamp for en bedre verden.

Vi arbejder med...

Vi bestræber os på at anvende bæredygtige energikilder – og på at have så lavt et energiforbrug, som det er muligt. Det gør vi ved at optimere på vores forbrug af strøm, vand og varme. Og vi måler løbende på vores indsatser, således at vi sikrer det mindst mulige klimaaftryk.
Få mere at vide
Vi ønsker at give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for et godt helbred. Derfor minimerer vi stillesiddende arbejde med daglige power breaks. Vi har fokus på ergonomi og arbejdsstillinger. Kontorkagen er skiftet ud med frisk frugt. Og så afholder vores medarbejdere møder i det fri.
Få mere at vide
Vi arbejder for at give vores medarbejdere det bedst mulige grundlag at agere ud fra. Gennem anstændigt arbejde og løbende fokus på teknologisk udvikling fornyer vi os selv og vores medarbejdere. Samtidig tager vi socialt ansvar og har løbende praktikanter.
Få mere at vide

Vi arbejder med... ... de små mål i hverdagen

I Marginal tror vi på, at vi sammen kan være med til at gøre en forskel. Også selvom det er i det små.

Ligesom i vores arbejde, ved vi, at det er nemmere at arbejde hen imod noget, når man har et mål og nogle kriterier for, hvornår man er lykkes med det. Derfor har vi naturligvis også målsat nogle af vores 17 Verdensmål-indsatser.

/

Bevægelse

I Marginal har vi meget stillesiddende arbejde. Det meste foregår på en skærm eller ved et mødebord. For at passe på os selv og hinanden forsøger vi nu at bringe mere bevægelse ind i arbejdsdagen. Både i kraft af daglige fælles stræk og fællesrejsninger (som lyder frækkere end det er. #hævesænkeborde).

Men også helt håndgribeligt ved at bevæge os mere – et skridt af gangen. Vi har derfor beregnet, hvor mange kilometer Marginal’erne gik eller cyklede i løbet af en almindelig arbejdsdag i 2022. Det kan være transport til/fra arbejde, til/fra et kundemøde, hente mælk i Brugsen, en fast månedlig walk & talk osv.

Derefter har vi sat os et mål om, at vi samlet skal bevæge os 10 % mere i 2023 i forbindelse med arbejde.

Mål: 1.104 km / år
/

Skrald

I Marginal samler vi op.

#visamlerop – ikke kun på egne og kunders gode idéer, men også på skrald, vi møder på vores vej.

Det gør vi to gange årligt – i foråret i forbindelse med Affaldsindsamlingen og i efteråret i forbindelse med
World Cleanup Day.

Derudover forsøger vi også at samle skrald op på vores walk & talks – og i det hele taget bare at have en øget
bevidsthed på at bidrage aktivt til et renere lokalsamfund og sætte fokus på miljøet.

Derfor tæller vi alle de affaldssække med skrald, vi får samlet på et år. Det er et helt synligt bevis på, at vi alle – omend i det små – er med til at gøre en forskel.

Mål: 100 skraldeposer
/

Kage

I Marginal fejrede vi tidligere (alt) med kage. Livesætninger, nye kunder. Ja nogle gange bare “onsdag”.

Vi har talt op. Og i 2022 fejrede vi 100 gange med kage!

I sundhedens tegn er kagespisning flere gange om ugen måske lidt FOR meget (desværre).

Så vi har i stedet indført et fejrings-træ – og tæller derfor alle de kager, vi IKKE har spist. Det giver pluspoint på sundhedskontoen (og minuspoint på kaloriekontoen).

100+ besparede kager!
CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik