Marginal Logo
DIGITAL MARKEDSFØRING FRA A TIL Å

Ydelser

Hele marketingpaletten

Gennem et samarbejde med os, får du en hel marketingafdeling til rådighed. Vi mestrer hele paletten af marketingdiscipliner, og vores medarbejdere er dedikerede specialister, hvis hjerter banker for det digitale.

Vi har både tekniske genier, der nyder at nørde webdesign og UX, statistikelskende annoncører der hjælper dig med optimering og opsætning af online annoncering på sociale medier og Google Ads, og kreative hjerner der nørkler med tekster, designer grafik, producerer videoer og fotograferer.

Kort sagt: Vi er i stand til at varetage din digitale markedsføring in-house. Det har vi gjort for vores kunder siden 1994.

marginal.dk/ digitalmarketingstrategi marketingaftale hjemmesideudvikling contentmarketing googleads some nyhedsbreve foto-film grafiskdesign seo

Lad os bare komme i gang

Besøg vores ydelser

Digital Marketingstrategi

Digital Marketingstrategi

En digital markedsføringsstrategi handler om dig. Sammen definerer vi målene for din online tilstedeværelse.

Hjemmeside Udvikling

Hjemmeside Udvikling

Vi udvikler og designer brugervenlige hjemmesider og webshops og tilbyder desuden support og vedligeholdelse af eksisterende hjemmesider. Alt sammen med fingeren på pulsen og brugeren i centrum.

Google Ads

Google Ads

Digital markedsføring handler ikke om tal og statistikker. Det handler om mennesker. Og om hvordan de reagerer på dit budskab.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Det er vigtigt, dine nyhedsbreve er sprængfyldte med godt content. Historier, billeder og links, der handler om din virksomhed og det, netop du kan tilbyde. Og det kan vi hjælpe med.

Grafisk Design

Grafisk Design

Hvordan sikrer du, at din brochure, din flyer eller dit visitkort ikke havner direkte i skraldespanden? Det gør du ved at fortælle historier. Gennem billeder, ord, grafik og layout. Og det hjælper vi dig med.

Marketingaftale

Marketingaftale

Vi tilbyder skræddersyede marketingaftaler, der passer til dig og dine behov. Uanset om du ønsker hjælp til det store strategiarbejde eller de månedlige Facebook-kampagner.

Content Marketing

Content Marketing

Content Marketing handler om at fortælle historier. Historier om dig og din virksomhed. Historier, der underholder, informerer eller inspirerer. Vi er eksperter i at finde, fortolke og formidle disse historier.

SoMe

SoMe

Man kan nemt miste overblikket over sociale mediers mange muligheder. Derfor er vores fokus ikke teknikken og alle de spændende muligheder, men på dig. Dit produkt. Din forretning og fortælling.

Foto/Film

Foto/Film

Alt, hvad dit publikum ønsker, er en god historie. Og dem spotter og indkapsler vi – på film og i billeder, så dine kunder kan mærke stemningen, huske budskabet og se værdien i dit produkt.

SEO

SEO

SEO handler ikke om at ligge øverst på alle søgeord. Det handler om at ligge øverst på de søgeord, som er relevante for dig. Det kan vi hjælpe med.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet