Digital
marketingaftale

Få en hel marketing-
afdeling til rådighed

I et samarbejde
med os får du...

  • / Proaktiv rådgivning
  • / Digitale eksperter, der kender dig
  • / Trygt og tillidsfuldt samarbejde
  • / Tæt dialog – og hurtig responstid
  • / 100% gennemsigtighed
  • / Skræddersyede løsninger, der skaber resultater

Vil du outsource din markedsføring og
få mere tid til din forretning?

Vi hører det fra næsten alle vores kunder. Intentionerne er gode, men der er mange markedsføringsopgaver, der aldrig bliver løst, fordi der er noget, der i øjeblikket virker vigtigere – eller mere tiltalende.

Udsætter du altid det månedlige nyhedsbrev og SoMe-opslaget, eller sætter du en masse initiativer i gang uden at have tiden til at følge op på, hvad der egentlig giver kunder i butikken?

Så kan vi hjælpe dig med din markedsføring. Vi tilbyder marketingaftaler, der passer til dine behov. Uanset om du ønsker hjælp til det store strategiarbejde eller blot de månedlige Facebook-kampagner.

01.

Erfarne specialister på alle områder

Med et helt team i ryggen er du godt dækket ind på marketing-fronten. Vi har erfaringen og løsningerne – og passionen til at føre dem ud i livet.

02.

Få bugt med alle hængepartierne

Slip for den dårlige samvittighed. Vi er proaktive og gør det nemt for dig. Vi tager selv initiativ og leder efter de bedste og mest fornuftige løsninger.

03.

Samspil på tværs af kanaler

Outsourcer du hele din markedsføring samme sted, giver det kæmpe fordele i forhold til kontinuitet og sammenhæng i budskaber, udtryk og målgrupper.

Forståelse af din forretning

En marketingaftale tager altid udgangspunkt i et eller flere møder, hvor vi får jeres virksomhed og behov under huden. Vi er fluen på væggen i jeres dagligdag, stiller spørgsmål og analyserer os frem til jeres specifikke udfordringer – og løsninger.

Udarbejdelse af materiale

Ud fra vores viden om virksomheden, produkter og ydelser, producerer vores team af digitale eksperter det indhold, kampagner og materiale, der er aftalt. Selvfølgelig til tiden og i tæt samarbejde med dig.

Gennemsigtig evaluering

Vi skal hele tiden sikre os, at vi er på rette vej i markedsføringen. Derfor evaluerer vi løbende vores indsatser, så du ved, hvad du får for dine penge. Skal der sættes nye skibe i søen, er vi proaktive og ærlige i vores tilbagemelding.

Signe

Signe Skytte

Online marketing–ansvarlig

[email protected]

GDPR
CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik