Web-
udvikling

Din hjemmeside skal
handle om dig

I et samarbejde
med os får du...

  • / Ingen binding – du ejer din hjemmeside
  • / WordPress-specialister med 10+ års erfaring
  • / Fleksibel support- og driftsaftaler
  • / Tilkøb af aftale om løbende opdatering af CMS
  • / Vi leverer mobil venlige og responsive løsninger
  • / Hastighedsoptimerede hjemmesider for
    den bedste oplevelse

Skal din hjemmeside skabe
konverteringer og øge salg?

Skal din hjemmeside skabe konverteringer og øge salg?

Din hjemmeside er ikke bare en hjemmeside. Den er et onlineunivers. Et univers, der fortæller historien om alt det, der gør netop dit produkt eller ydelse unik.

Uanset, om du har brug for en ny hjemmeside eller et løft af designet på din eksisterende – så står vi klar til at hjælpe. Vi leverer hjemmesider til dig, der blot har behov for en one page-hjemmeside, og til dig, der kræver en e-commerceløsning med integration af webshop.

01.

Udviklere med 10+ års erfaring

Vi er et WordPress-webbureau i Odense med mange års erfaring i at designe og udvikle professionelle hjemmesider og webshops – og gennem vores specialiserede viden kan vi gøre dit næste webprojekt til virkelighed.

02.

Et trygt samarbejde med personlig rådgivning

Uanset om du ønsker hjælp til at vedligeholde en eksisterende hjemmeside eller udvikling af en helt ny, så står vi klar til at hjælpe dig videre. Vi tilbyder hurtig og effektiv support til dine løsninger og vedligeholder din hjemmeside med relevante opdateringer.

03.

Hjemmesidedesign med fokus på resultater

De fleste hjemmesider er et mix af målgrupper, opgavetyper, emner og kategorier, men det er vigtigt at identificere den organisering, jeres brugere kan forstå. Derfor er vi datadrevne i vores tilgang og bruger den eksisterende viden i både opbygning og design.

UX-Design

UX betyder User Experience. Altså, design der har brugeren i centrum. Når vi designer og udvikler nye hjemmesider, tager vi altid afsæt i din målgruppe og deres kunderejse – fra første klik til endt “rejse”.

Webshop

Dine kunder er dovne. De har ikke tid eller tålmodighed til at klikke sig igennem et stort checkout-flow eller vente på en langsom webshop.

Vi udvikler responsive og intuitive shopløsninger, der let og ubesværet leder dine kunder hen til “køb”-knappen.

Support og hosting

Uanset om du ønsker hjælp til at vedligeholde et eksisterende website eller gerne vil have udviklet en ny hjemmeside med efterfølgende support, står vi klar til at hjælpe dig videre.

Vi tilbyder hurtig og effektiv support til dine løsninger og vedligeholder din hjemmeside med relevante opdateringer.

Bjarke Ejersbo Frederiksen

Bjarke Frederiksen

Webudvikler

[email protected]

GDPR
CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik