Google Ads

Datadrevet Google Ads-bureau i Odense

Udnyt vores store erfaring, og skab resultater med Google Ads

Google Ads er noget af det første, der møder dine potentielle kunder, når de starter deres købsrejse.

Derfor gælder det om at holde sig opdateret på alt, hvad der bevæger sig inden for søgemaskineannoncering – men samtidig se kritisk på de mange nye tiltag. Med vores store erfaring kan du være sikker på at opnå den helt rigtige trafik til så få annoncekroner som muligt – og med øgede konverteringer.

Du får et unikt indblik i vores best practices inden for Google Ads, som er formet ud fra erfaringer og test på tværs af adskillige brancher – og altid med afsæt i data.

 • 100 % gennemsigtighed
 • Månedlig, skræddersyet rapport
 • Mere trafik og øget omsætning
 • Specialister i konverteringsoptimering
 • Aktiv involvering og indflydelse
 • Proaktivt samarbejde

Vi gør en forskel. Se vores cases her:

%

Øget organisk konverteringsrate

%

Øget trafik til hjemmeside

%

Samlet ROI (Return of investment)

%

Flere elever på første år som kunde

3 (ud af mange) gode grunde til at få et professionelt Google Ads-bureau

01. Direkte adgang til relevante søgeord

Google Ads handler i høj grad om at være særligt synlige hos de kunder, der aktivt søger på netop dit produkt eller din ydelse. Derfor bør dine annoncekroner bruges på søgeord, der er relevante for dig. Vi har viden og erfaring på tværs af brancher. Og dét står vi til ansvar for.

 • Google Ads med udgangspunkt i din branche
 • Trygt og tillidsfuldt arbejde
 • Ansvarligt team

02. Kontinuerlig optimering baseret på viden

Digital annoncering er ikke statisk. Derfor optimerer vi løbende dine annoncer ud fra vores erfaringer og best practices, så du får det optimale ud af dine annoncekroner. Og vi implementerer udelukkende nye tiltag, hvis det giver mening for din virksomhed.

 • Erfarne specialister
 • Stor know-how
 • Værdiskabende rådgivning

03. Datadrevet annoncering og afrapportering

Arbejdet med Google Ads bør aldrig bero på en mavefornemmelse. Derfor er vi drevet af data i alt, hvad vi gør. Du modtager desuden en månedlig rapport, så du kan følge med i dine resultater og få indblik i vores arbejde og den indflydelse, det har på din forretning.

 • Trygt og tillidsfuldt samarbejde
 • Kontinuerlig dialog
 • Gennemsigtighed og inddragelse

Fortæl os om dit projekt

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet


Hvad får du med en Google Ads-aftale hos Marginal?

Hvilken annoncering er den rigtige for dig? For dit produkt og for din virksomhed? Vi tester ikke komplicerede teknikker bare fordi, vi kan. I stedet tager vi udgangspunkt i dine behov.

Derfor opsætter vi altid konverteringssporing på din hjemmeside. Så vi kan se og følge, hvilken værdi Google Ads tilfører dig.

Med konverteringssporing kan vi nøjagtigt følge, om dine Google Ads-annoncer resulterer i salg eller henvendelser fra potentielle kunder. Vi kan også se, hvilke søgeord og annoncer der har skabt aktivitet. Dermed kan vi blive klogere på, hvilke formuleringer og søgeord, der er relevante for netop din virksomhed.

Men det er ikke kun annoncerne, der skal være relevante for dig. Det skal dine kunder også. Derfor anvender vi desuden remarketing til kunder, der allerede har interesse for dit produkt. Kunder, der har besøgt din hjemmeside, tilmeldt sig dit nyhedsbrev eller tidligere købt et produkt i din webshop. Remarketing fungerer således som en reminder til potentielle kunder.

Hvordan fungerer Google Ads - og hvad får du med i pakken?

Kompetent google ads bureau i Odense

Søgeannoncer

Det vigtigste argument for at anvende Google Ads er, at du vil møde dine kunder først. Dette er søgeannoncer en stor del af. Det er nemlig de annoncer, man først støder på, når man søger på en ydelse gennem Google.

Søgeannoncer vises over de organiske søgninger. Og gennem grundige søgeordsanalyser finder vi frem til, hvilke søgeord, der virker bedst for din forretning.

Professionelt google ads bureau til opsætning af google shopping

Google Shopping

Men hvad så, når du sælger et produkt – og ikke en ydelse? Mange webshops får størstedelen af deres omsætning gennem Google Shopping.

Når din kunde søger på et produkt, vil en bjælke med de mest relevante resultater blive synlig i toppen af din browser. Du har allerede indtastet produktets titel, beskrivelse og stregkode på din hjemmeside, som Google anvender helt automatisk. Og vi kan hjælpe dig i mål!

hjælp til google ads ved bureau

Display

Google Ads giver dig muligheden for at annoncere på Googles displaynetværk. Displaynetværket dækker over en bred vifte af tredjepartshjemmesider, hvor du kan placere dine bannerannoncer.

Gennem Google Ads kan vi annoncere på displaynetværket, og du kan dermed få dine annoncer ud på platforme, der er relevante for dine kunder.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet


Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Tekstforfatning

Google Ads

Sociale Medier

E-mail marketing

Foto/Film

Grafisk Design

SEO