Marginal Logo
DIGITALE SPECIALISTER MED SANS FOR DETALJEN

Om os

Marginal har siden 1994 hjulpet en bred vifte af kunder med alt inden for digital markedsføring.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi sætter prikken over i’et

Vi er et digitalt bureau på Fyn, der løser en bred vifte af online markedsføringsopgaver for vores kunder. Vi tilbyder skræddersyede marketingaftaler såvel som udvikling af skarpe og brugervenlige hjemmesider. Læs mere om vores ydelser og kernekompetencer her

Med et ihærdigt reporter-gen, holder vi løbende fokus på de fortællinger, der skaber og viser vores kunders profil og produkter. Godt og relevant indhold har altid været vejen frem for at få opmærksomhed. Sådan var det også for 100 år siden.

Det digitale medielandskab har bare givet os mange flere muligheder. Men det er jo bare teknik – eller som vi siger; Vi tænker ikke på medier. Vi tænker på dig.

Det handler om marginalerne

Marginal er et lille bureau, der er placeret i hjertet af Odense, så her er relationerne nære, omgangsformen uformel, og vi kommer hinanden ved. Vi bruger ikke energien på smarte buzzwords og højtravende ”reklamesnak”. For vi ved, der skal handling og erfaring bag ordene. Og dét har vi. 

Marginal har siden 1994 hjulpet en bred vifte af kunder med alt inden for digital markedsføring. I 2020 blev Marginal fusioneret med det odenseanske webbureau Brandnewmedia, og det betyder, vi kan tilbyde et stærkt hold af engagerede og dygtige medarbejdere. Vi løser stort set alle opgaver in-house, så vores kompetencer spænder vidt – og vi brænder alle for den digitale markedsføring.

Elise Qvist Bolvig
Digital markedsføring ved bureau

Vi støtter, hvor det kan mærkes

Hvert år, når julefreden sænker sig, sender vi hos Marginal en lille tanke til alle vores kunder.

Vi har mærket efter. Derfor har vi besluttet at give en lidt anderledes julegave.

En gave, der gør en forskel. Varmer.

Som går til dem, der trænger.

Kan give børn en tryggere barndom.

Sikre, at der er hjælp at hente, når børnene rækker ud. Og som kan gøre julen lidt sødere.

 Derfor modtager vores kunder hvert år en julehilsen, hvor der står ”I må desværre undvære julegaven i år”.

Den er nemlig blevet sendt til Børns Vilkår.