Om os

Marginal har siden 1994 hjulpet en
bred vifte af kunder med alt inden
for digital markedsføring

Marginal har siden 1994 hjulpet en bred vifte af kunder med alt inden for digital markedsføring

Vi sætter prikken over i’et…

Vi er et digitalt bureau på Fyn, der løser en bred vifte af online markedsføringsopgaver for vores kunder. Vi tilbyder skræddersyede marketingaftaler såvel som udvikling af skarpe og brugervenlige hjemmesider. Læs mere om vores ydelser og kernekompetencer her.

Med et ihærdigt reporter-gen, holder vi løbende fokus på de fortællinger, der skaber og viser vores kunders profil og produkter. Godt og relevant indhold har altid været vejen frem for at få opmærksomhed. Sådan var det også for 100 år siden.

Det digitale medielandskab har bare givet os mange flere muligheder. Men det er jo bare teknik – eller som vi siger; Vi tænker ikke på medier. Vi tænker på dig.

Få marginalerne på din side

Marginal er et lille bureau, der er placeret i hjertet af Odense, så her er relationerne nære, omgangsformen uformel, og vi kommer hinanden ved. Vi bruger ikke energien på smarte buzzwords og højtravende ”reklamesnak”. For vi ved, der skal handling og erfaring bag ordene. Og dét har vi.

Marginal har siden 1994 hjulpet en bred vifte af kunder med alt inden for digital markedsføring. I 2020 blev Marginal fusioneret med det odenseanske webbureau Brandnewmedia, og det betyder, vi kan tilbyde et stærkt hold af engagerede og dygtige medarbejdere. Vi løser stort set alle opgaver in-house, så vores kompetencer spænder vidt – og vi brænder alle for den digitale markedsføring.

Mød teamet

Bæredygtighed og social ansvarlighed

Hos Marginal tror vi på at gøre en forskel, uanset hvor lille den måtte være. Vi arbejder med De 17 Verdensmål, ikke i form af en omfattende, verdensomspændende plan, men gennem små, daglige bidrag. Blandt andet samler vi op, bogstaveligt talt. Vi tager aktivt del i indsamlinger af affald i vores lokale samfund, både under de officielle Affaldsindsamlingsdage og World Cleanup Day, men også på daglig basis.

skræddersyede
løsninger

Et lille udpluk af de kunder, vi laver noget sammen med.

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik

Tilmeld dig Marginal's nyhedsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Samtykke*