SEO

Ambitiøst SEO-bureau i Odense

Ønsker du at opnå resultater med SEO?

SEO handler ikke om at ligge øverst på alle søgeord. Det handler om at ligge øverst på de søgeord, som er relevante for dig.

Er man dygtig til SEO kan man nå rigtig langt – faktisk helt uden at hive penge op af lommen. Derfor er SEO-arbejdet en vigtig grundsten i din markedsføring.

Din hjemmeside er nemlig sprængfyldt med indhold. Ord og billeder, der fortæller dine kunder om din virksomhed og dine produkter. Som SEO bureau optimerer vi hele din hjemmeside i forhold til netop dine søgeord.

 • 100% gennemsigtighed
 • Månedlig skræddersyet rapport
 • Fokus på værdiskabende søgeord
 • Professionelle tekstforfattere
 • Ingen pludselige ekstraregninger
 • Proaktivt samarbejde

Vi gør en forskel. Se vores cases her:

%

Øget organisk konverteringsrate

%

Øget trafik til hjemmeside

%

Samlet ROI (Return of investment)

%

Flere elever på første år som kunde

3 (ud af mange) gode grunde til at få hjælp fra et professionelt SEO-bureau

01. Specialiseret viden og erfaring

Hvis SEO-arbejdet skal bære frugt, kræver det erfarne SEO-specialister, der kender alle muligheder og faldgruber. Vi har ekspertisen og erfaringen. Og vi deler gerne ud. 

 • Tæt dialog og hurtig responstid
 • Et stærkt team af digitale eksperter
 • Proaktiv og værdiskabende rådgivning

02. Høj fleksibilitet og lav investeringsrisiko

SEO er ikke et engangsprojekt, men en løbende indsats, der kræver både tid, specialiseret viden og den rigtige software. Det har vi – og en aftale tager altid udgangspunkt i dine behov.

 • Maximalt output med minimal indsats
 • Tid til din kerneforretning
 • Aftale med udgangspunkt i din behov

03. Erfaring med mange brancher

Med vores store erfaring kender vi mange brancher. Og det er alfa og omega, når du skal til tops i søgningerne. Vi bruger den nødvendige tid på at skabe tryghed i samarbejdet.

 • SEO med udgangspunkt i din branche
 • Erfarent team, der kender dig
 • Trygt og tillidsfuldt samarbejde

Få en uforpligtende SEO-analyse af din hjemmeside

Vi gennemgår analysen med dig!


Hvad får du med en SEO-aftale hos Marginal?

Din hjemmeside er en af dine vigtigste salgskanaler. Derfor er det ikke lige meget, hvad der står på den, og hvordan det er “pakket ind”. Skal siden findes af dine kunder online, skal du dukke op på Google, når de søger.

Her er SEO en af de mest effektive strategier. Men SEO-arbejdet er nærmest en uendelig disciplin. Hvis man vil gøre det godt, kræver det en vedholdende indsats, den rigtige software og en stor indsigt i processerne.

Det kan derfor være en god ide at alliere dig med SEO-specialister, der kan danne sig overblikket over dine behov, fordybe sig i din hjemmeside og løbende justere, så den altid performer bedst muligt i forhold til SEO.

Hos Marginal har vi eksperterne, tiden og interessen i din virksomhed. Du får en gennemgang af din side fra A-Z – og en tryghed i, at SEO-arbejdet altid bliver gjort. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og åbner gerne ”maskinrummet” op for dig og viser, hvad vi laver.

Hvad er SEO?

SEO står for “Search Engine Optimization” – på dansk “Søgemaskineoptimering”. Det handler om at øge din hjemmesides synlighed, når mulige kunder laver en søgning på dine produkter eller ydelser. SEO indeholder mange forskellige discipliner. Herunder kan du få et indblik i tre af dem:

Søgeordsanalyse hos SEO bureau

Søgeordsanalyse

SEO handler i høj grad om at fokusere på de rigtige søgeord. Derfor kan en søgeordsanalyse hjælpe med at finde frem til alle de søgeord, som kan være relevante for din side.

Og hvad er så relevant? Det er de ord, som potentielle besøgende bruger, når de leder efter lige netop dine produkter eller ydelser.

Vi udfører altid en søgeordsanalyse for dig – med de mest effektive værktøjer på markedet.

SEO Tekster

SEO-tekster

Når vi ved, hvilke ord, vi skal fokusere på, producerer vi både SEO-venlige og modtagerrettede tekster til din hjemmeside og hjælper dig med at optimere dit eksisterende indhold.

For os skal indholdet på din hjemmeside afspejle kvalitet fremfor kvantitet. Vi skriver tekster til mennesker, og sørger samtidig for, at de er relevante for Googles robotter. 

Så holder du både på dine kunder – og på de gode placeringer på Google.

SEO Linkbuilding

Linkbuilding

Eksterne links kan være en vigtig faktor for Google. For jo flere der linker til din side, jo mere relevant fremstår den. Derfor er linkbuilding en disciplin, der virkelig kan gøre en forskel SEO-mæssigt på din side.

Linkbuilding går ud på at få placeret links til din side på relevante hjemmesider og skabe henvisningstrafik. På den måde opnår du en bedre placering på Google – og øger din synlighed.

Og det tilbyder vi naturligvis hjælp til.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet


Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Tekstforfatning

Google Ads

Sociale Medier

E-mail marketing

Foto/Film

Grafisk Design

SEO