SEO

Ambitiøst SEO-bureau
i Odense

I et samarbejde
med os får du...

  • / 100% gennemsigtighed
  • / Månedlig skræddersyet rapport
  • / Fokus på værdiskabende søgeord
  • / Professionelle tekstforfattere
  • / Ingen pludselige ekstraregninger
  • / Proaktivt samarbejde

Ønsker du at opnå resultater med SEO?

SEO handler ikke om at ligge øverst på alle søgeord. Det handler om at ligge øverst på de søgeord, som er relevante for dig.

Er man dygtig til SEO kan man nå rigtig langt – faktisk helt uden at hive penge op af lommen. Derfor er SEO-arbejdet en vigtig grundsten i din markedsføring.

Din hjemmeside er nemlig sprængfyldt med indhold. Ord og billeder, der fortæller dine kunder om din virksomhed og dine produkter. Som SEO bureau optimerer vi hele din hjemmeside i forhold til netop dine søgeord.

01.

Specialiseret viden og erfaring

Hvis SEO-arbejdet skal bære frugt, kræver det erfarne SEO-specialister, der kender alle muligheder og faldgruber. Vi har ekspertisen og erfaringen. Og vi deler gerne ud.

02.

Høj fleksibilitet og lav investeringsrisiko

SEO er ikke et engangsprojekt, men en løbende indsats, der kræver både tid, specialiseret viden og den rigtige software. Det har vi – og en aftale tager altid udgangspunkt i dine behov.

03.

Erfaring med mange brancher

Med vores store erfaring kender vi mange brancher. Og det er alfa og omega, når du skal til tops i søgningerne. Vi bruger den nødvendige tid på at skabe tryghed i samarbejdet.

Søgeordsanalyse

SEO handler i høj grad om at fokusere på de rigtige søgeord. Derfor laver vi også altid en større søgeordsanalyse, som bl.a. danner datagrundlag for din SEO-strategi. Men udover at identificere på hvilke emner din virksomhed skal ligge øverst på Google på, så gør vi os også overvejelser omkring, hvordan vi kan sætte jeres andre kanaler i spil for at løfte den organiske trafik til hjemmesiden. Det kan f.eks. være gennem lokal SEO eller Social Search

 

SEO-tekster

Når vi ved, hvilke ord, vi skal fokusere på, producerer vi både SEO-venlige og modtagerrettede tekster til din hjemmeside og hjælper dig med at optimere dit eksisterende indhold.

For os skal indholdet på din hjemmeside afspejle kvalitet fremfor kvantitet. Vi skriver tekster til mennesker, og sørger samtidig for, at de er relevante for Googles robotter.

Så holder du både på dine kunder – og på de gode placeringer på Google.

 

Linkbuilding

Eksterne links kan være en vigtig faktor for Google. For jo flere der linker til din side, jo mere relevant fremstår den. Derfor er linkbuilding en disciplin, der virkelig kan gøre en forskel SEO-mæssigt på din side.

Linkbuilding går ud på at få placeret links til din side på relevante hjemmesider og skabe henvisningstrafik. På den måde opnår du en bedre placering på Google – og øger din synlighed.

Og det tilbyder vi naturligvis hjælp til.

Maja Beicker Salling

SEO- og Google Ads-specialist

[email protected]

GDPR
CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik

Tilmeld dig Marginal's nyhedsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Samtykke*