Digital
marketingstrategi

Digital
marketing-strategi

Find ud af, hvor marketing
kan tage din virksomhed hen

Find ud af, hvor
marketing kan tage din virksomhed hen

I et samarbejde
med os får du...

  • / Input fra fagspecialister
  • / Grundig analyse af situation og muligheder
  • / Trygt og tillidsfuldt samarbejde
  • / Ærlig sparring i strategiprocessen
  • / Hands-on handlingsplan
  • / Strategi, der skaber resultater

Vil du have form og retning på din markedsføring?

Kan du ikke finde hoved og hale i din markedsføring, og griber du alle bolde, der bliver kastet mod dig i et forsøg på at gøre noget? Vi kan hjælpe dig!

En god marketingstrategi handler om at stille de rigtige spørgsmål. En strategiprocess hjælper dig med at få defineret hvem du er, hvor du vil hen, og hvordan du når derhen – via markedsføring.

01.

Kom op i “Helikopteren”

Få hjælp til at se din virksomhed og forretning ude fra. Når hverdagen ruller, bliver man nemt fanget i drift – uden helt at vide, hvor man skal drive hen.

02.

Få defineret dine målsætninger

Med en digital marketingstrategi får du defineret dine mål og forventningsafstemt, hvornår dine markedsføringstiltag er en succes.

03.

Få lagt den perfekte plan

Med hjælp fra professionelle kan du få lagt en konkret handlingsplan med anbefalinger til, hvilke kanaler du bør benytte for at få dine budskaber ud, møde din målgruppe og få optimalt udbytte af annoncekronerne.

marketingstrategi

Strategi og plan for markedsføringskoncept

Strategi og plan for markedsførings-koncept

Vi udvikler strategien på baggrund af en analyse, hvor vi afdækker den nuværende og fremtidige situation – både positivt og negativt. Vi kigger fx på markedet, målgrupper og konkurrenter.

Identificering og prioritering af markedsføringsområder

Identificering og prioritering af markedsførings-områder

På baggrund af målgrupper, USP’er, konkurrentanalyse, nuværende markedsføring og identifikation af lavthængende frugter identificerer vi relevante markedsføringsområder og platforme, som efterfølgende prioriteres for dig.

Handlingsplan

Vi tror ikke på højtravende konsulentrapporter, som ender deres liv hengemt i en skrivebordsskuffe, så derfor afsluttes en strategi-proces altid med en konkret og handlingsorienteret rapport, der kan fungere som et arbejdsredskab for dig i den fremtidige markedsføring.

Signe

Signe Skytte

Online marketing–ansvarlig

[email protected]

GDPR
CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik

Tilmeld dig Marginal's nyhedsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Samtykke*