Digital Marketingstrategi

Find ud af, hvor marketing kan tage din virksomhed hen

Vil du have form og retning på din markedsføring?

Kan du ikke finde hoved og hale i din markedsføring, og griber du alle bolde, der bliver kastet mod dig i et forsøg på at gøre noget? Vi kan hjælpe dig!

En god marketingstrategi handler om at stille de rigtige spørgsmål. En strategiprocess hjælper dig med at få defineret hvem du er, hvor du vil hen, og hvordan du når derhen – via markedsføring.

 • Input fra fagspecialister
 • Grundig analyse af situation og muligheder
 • Trygt og tillidsfuldt samarbejde
 • Ærlig sparring i strategiprocessen
 • Hands-on handlingsplan
 • Strategi, der skaber resultater

Vi gør en forskel. Se vores cases her:

%

Øget organisk konverteringsrate

%

Øget trafik til hjemmeside

%

Samlet ROI (Return of investment)

%

Flere elever på første år som kunde

3 (ud af mange) gode grunde til at få en digital marketingstrategi

01. Kom op i “Helikopteren”

Få hjælp til at se din virksomhed og forretning ude fra. Når hverdagen ruller, bliver man nemt fanget i drift – uden helt at vide, hvor man skal drive hen.

 • Nye øjne på din markedsføring
 • Find ud af, hvad du løber mod
 • Få overblikket tilbage

02. Få defineret dine målsætninger

Med en digital marketingstrategi får du defineret dine mål og forventningsafstemt, hvornår dine markedsføringstiltag er en succes.

 • Få en målbar strategi
 • Hjælp til at sætte realistiske mål
 • Trygt og tillidsfuldt samarbejde

03. Få lagt den perfekte plan

Med hjælp fra professionelle kan du få lagt en konkret handlingsplan med anbefalinger til, hvilke kanaler du bør benytte for at få dine budskaber ud, møde din målgruppe og få optimalt udbytte af annoncekronerne.

 • Konkret handlingsplan medfølger altid
 • Skræddersyet plan efter dit behov
 • Anbefalinger fra marketingspecialister

Fortæl os om dit projekt

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet


Hvad får du med en digital marketingstrategi hos Marginal?

En digital marketingstrategi handler først og fremmest om dig og din virksomhed. Du skal have defineret målene for din virksomhed og jeres online tilstedeværelse. Og vigtigst af alt; have en plan for at få ført dem ud i livet.

En strategi er ikke noget værd, hvis den ender på et stykke papir i en skrivebordsskuffe. Derfor er det essentielt, at en marketingstrategi for din virksomhed er kort og præcis, realistisk, målbar og med en klart defineret tidsramme.

Vi tror på konkrete planer, der kan måles og mærkes. En digital marketingstrategi, der ikke blot lyder godt, men som også kan realiseres. Og som gør en forskel for din virksomhed.

Når du har fået nye øjne på din virksomhed og ved, hvad dine mål er, hjælper vi dig gerne videre – enten som dit marketing-team eller som support på sidelinjen.

Hvad er en digital markedsføringsstrategi?

Vi tror på, at marketing skal bygges på et solidt grundlag, og derfor starter vi altid strategiarbejdet med en analyse af virksomheden og dens virkelighed. Sammen finder vi ud af, hvordan du bør prioritere din tid og dine penge. Helt konkret.

digital markedsføringsstrategi

Strategi og plan for markedsføringskoncept

Vi udvikler strategien på baggrund af en analyse, hvor vi afdækker den nuværende og fremtidige situation – både positivt og negativt. Vi kigger fx på markedet, målgrupper og konkurrenter.

digital strategi

Identificering og prioritering af markedsføringsområder

På baggrund af målgrupper, USP’er, konkurrentanalyse, nuværende markedsføring og identifikation af lavthængende frugter identificerer vi relevante markedsføringsområder og platforme, som efterfølgende prioriteres for dig.

strategi markedsføring

Handlingsplan

Vi tror ikke på højtravende konsulentrapporter, som ender deres liv hengemt i en skrivebordsskuffe, så derfor afsluttes en strategi-proces altid med en konkret og handlingsorienteret rapport, der kan fungere som et arbejdsredskab for dig i den fremtidige markedsføring.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet


Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Tekstforfatning

Google Ads

Sociale Medier

E-mail marketing

Foto/Film

Grafisk Design

SEO