Foto
& Film

Show it don’t tell it!

I et samarbejde
med os får du...

  • / Professionel og erfaren fotograf
  • / Vi spotter dine historier
  • / Erhvervsfoto til både web og print
  • / Tæt dialog om ønsker og idéer
  • / Skarpe koncepter til dit film- og fotomateriale
  • / Film- og fotoløsninger, der skaber resultater

Vil du gøre dine produkter og
ydelser levende for kunderne?

Alt, hvad dit publikum ønsker er en god historie. Og dem er vi eksperter i at spotte og indkapsle – på film og i billeder, så dine kunder kan mærke stemningen, huske budskabet og se værdien i dit produkt.

Vi udvikler skarpe koncepter til dit film- og fotomateriale, der skaber opmærksomhed og stemmer overens med dit brand. Og vi krydrer det hele med vores store viden om digitale tendenser.

Videoer gør dit brand levende

- et lille udpluk
01.

Erfaren fotograf

Med din helt “egen” fotograf ved hånden, kan du trygt få de gode ideer, der skaber værdi for din virksomhed. Vi følger op på dem og gør dem til virkelighed på skærmen. Sammen fortæller vi dine vigtigste historier.

02.

Udstyr i top

Skal billede- og filmkvaliteten være i orden i dit markedsføringsmateriale, kræver det ikke kun en dygtig fotograf – men også det rigtige udstyr. Vi leger med løsninger og formater, der får lige netop din virksomhed til at shine.

03.

Sammenspil

Lader du et professionelt bureau stå for dit foto- og filmmateriale, sikrer du, at indholdet bliver udarbejdet til og tænkt ind på alle de relevante kanaler. Det giver sammenhæng – for dig og for kunderne.

Billeder til hjemmesiden

Gode webfotos pirrer nysgerrigheden, fastholder interessen, skaber en stemning og et godt helhedsindtryk. Både mennesker og søgemaskiner vægter billeder højt, så vi hjælper dig med at skabe det visuelle udtryk, der understøtter dine budskaber og matcher dét, du sælger.

Film til sociale medier

Film til annoncering på sociale medier er en hel genre for sig. Det skal være “short, sweet & to the point”. Altså fang publikum – hvad enten de vil eller ej – og få dem gjort nysgerrig på dit budskab på måske kun 15 sekunder. Det er vi eksperter i.

Portrætfotos

Målgruppen kan møde dine medarbejdere og få en fornemmelse af deres personlighed, allerede inden de bliver kunder. Med personlige og professionelle medarbejderbilleder kan vi skabe et godt indtryk af din virksomhed og de mennesker, der udgør den.

Sebastian

Sebastian Lind

Video- og fotograf

[email protected]

GDPR

Vil du ha’ gode tips og tricks?

Følg med på bloggen og bliv klogere!

Hej bloggen!
CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik