Foto og Film

Show it, don’t tell it

Vil du gøre dine produkter og ydelser levende for kunderne?

Alt, hvad dit publikum ønsker er en god historie. Og dem er vi eksperter i at spotte og indkapsle – på film og i billeder, så dine kunder kan mærke stemningen, huske budskabet og se værdien i dit produkt.

Vi udvikler skarpe koncepter til dit film- og fotomateriale, der skaber opmærksomhed og stemmer overens med dit brand. Og vi krydrer det hele med vores store viden om digitale tendenser.

 • Professionel og erfaren fotograf
 • Vi spotter dine historier
 • Erhvervsfoto til både web og print
 • Tæt dialog om ønsker og ideer
 • Skarpe koncepter til dit film- og fotomateriale
 • Film- og fotoløsninger, der skaber resultater

Vi gør en forskel. Se vores cases her:

%

Øget organisk konverteringsrate

%

Øget trafik til hjemmeside

%

Samlet ROI (Return of investment)

%

Flere elever på første år som kunde

3 (ud af mange) gode grunde til at få hjælp fra professionelle fotografer

01. Erfaren fotograf

Med din helt “egen” fotograf ved hånden, kan du trygt få de gode ideer, der skaber værdi for din virksomhed. Vi følger op på dem og gør dem til virkelighed på skærmen. Sammen fortæller vi dine vigtigste historier.

 • Dygtig og erfaren fotograf
 • Faglig stolthed og nysgerrighed på din virksomhed
 • Foto og film, der skaber værdi

02. Udstyr i top

Skal billede- og filmkvaliteten være i orden i dit markedsføringsmateriale, kræver det ikke kun en dygtig fotograf – men også det rigtige udstyr. Vi leger med løsninger og formater, der får lige netop din virksomhed til at shine.

 • Vi har udstyret
 • Erfaring med mange formater og medier
 • Tæt dialog og hurtig responstid

03. Sammenspil

Lader du et professionelt bureau stå for dit foto- og filmmateriale, sikrer du, at indholdet bliver udarbejdet til og tænkt ind på alle de relevante kanaler. Det giver sammenhæng – for dig og for kunderne.

 • Fleksibel aftale om foto og film
 • Vi tænker hele vejen rundt
 • Sammenhæng i dit markedsføringsmateriale

Fortæl os om dit projekt

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet


Hvad får du med foto og film hos Marginal?

Godt foto- og filmmateriale er vigtigere end nogensinde før i det digitale landskab. Vil du bruge det aktivt i din markedsføring, må du skabe indhold, der brænder sig fast i seerens bevidsthed og skaber opmærksomhed, trafik og tilbagevendende kunder til din virksomhed.

Vi kan levere alle slags film i alle slags formater, men er specialister i korte film til annoncebrug på sociale medier. For vi brænder for at skabe film, der ikke blot er flotte og underholdende, men som også giver synlige resultater i din forretning. Vi konceptudvikler, producerer, klipper og tekster alt filmmateriale.

Vores fotograf står klar til at tage smukke billeder af både mennesker, bygninger og produkter. Vi kan levere stemningsbilleder eller opstillede fotos, der fanger netop det udtryk, du er på udkig efter. Om du skal bruge dem til din hjemmeside, dine sociale medier eller noget helt tredje, så sørger vi for, at indholdet og formatet passer til mediet.

Hvad er erhvervsfotografi?

En virksomhed har ofte brug for fotos eller film i forbindelse med markedsføringen af sine produkter og ydelser. Hvad end det er stemningsbilleder til en webside, reklamefilm til sociale medier, portrætfotos af medarbejderne eller noget helt fjerde.

marketing bureau

Billeder til hjemmesiden

Gode webfotos pirrer nysgerrigheden, fastholder interessen, skaber en stemning og et godt helhedsindtryk. Både mennesker og søgemaskiner vægter billeder højt, så vi hjælper dig med at skabe det visuelle udtryk, der understøtter dine budskaber og matcher dét, du sælger.

facebook bureau

Film til sociale medier

Film til annoncering på sociale medier er en hel genre for sig. Det skal være “short, sweet & to the point”. Altså fang publikum – hvad enten de vil eller ej – og få dem gjort nysgerrig på dit budskab på måske kun 15 sekunder. Det er vi eksperter i.

tekstforfatning

Portrætfotos til personalesiden

Målgruppen kan møde dine medarbejdere og få en fornemmelse af deres personlighed, allerede inden de bliver kunder. Med personlige og professionelle medarbejderbilleder kan vi skabe et godt indtryk af din virksomhed og de mennesker, der udgør den.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet


Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Tekstforfatning

Google Ads

Sociale Medier

E-mail marketing

Foto/Film

Grafisk Design

SEO