E-mail marketing

Skab loyale kunder og solide konverteringer

Vil du skabe og fastholde loyale kunder med e-mailmarkedsføring?

E-mailmarkedsføring er en af de bedst konverterende kanaler. Det skyldes, at du her har en helt unik mulighed for at bearbejde og engagere eksisterende – men i høj grad også nye – kunder. For når først du har fået et lead i hus, så gælder det om at pleje det, og dét er e-mails oplagte til.

Hos Marginal har vi kompetencer inden for alle dele af et godt nyhedsbrev. Lige fra strategi og tekstforfatning til opsætning og opfølgning. Skal vi hjælpe dig?

 • Vi spotter den gode historie – OG fortæller den
 • Teknisk ekspertise og erfaring
 • Vi deltager i kurser og messer for den nyeste viden
 • Proaktivt samarbejde med dig i fokus
 • Anskaffelse og fastholdelse af loyale kunder
 • Fokus på dig og din virksomhed

Vi gør en forskel. Se vores cases her:

%

Øget organisk konverteringsrate

%

Øget trafik til hjemmeside

%

Samlet ROI (Return of investment)

%

Flere elever på første år som kunde

3 (ud af mange) gode grunde til at få hjælp fra et e-mail marketing-bureau

01. Specialiseret viden på tværs

Et nyhedsbrev samler mange forskellige discipliner. Det er nødvendigt med en strategi, der beskriver målgruppen, formålet og budskabet, en tekst, der levende fortæller historien, visuelt materiale, der fanger modtageren – og en grundig bearbejdning af data.

 • Et stærkt team af digitale eksperter
 • Den nyeste viden og fingeren på pulsen
 • Nyhedsbreve med udgangspunkt i din branche

02. Tæt dialog – og din virksomhed i fokus

Med et velgennemtænkt nyhedsbrev, kan du skrive direkte til din kunde. Du kan vække følelser. Interesse. Og købelyst!

Vi sætter en stor ære i at lære dig og din virksomhed at kende, så vi får det bedste fundament for rådgivning og sparring – og den gode historie.

 • Proaktiv og værdiskabende rådgivning
 • Tæt dialog og hurtig responstid
 • Trygt og tillidsfuldt samarbejde

03. Fastholdelse og mersalg

Din målgruppe har allerede et forhold til dit produkt, når de modtager et nyhedsbrev. Det skal vi udnytte!

Hos Marginal har vi et indgående kendskab til værdiskabende e-mailflows og kundeplejerejser. Vi ved præcis, hvornår vi skal ramme din målgruppe – og med hvad.

 • Maximalt output med minimal indsats
 • Loyale kunder
 • Indgående kendskab til dine kunder

Fortæl os om dit projekt

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet


Hvad får du med en aftale om e-mailmarkedsføring hos Marginal?

Ganske kort: du får mulighed for at se din markedsføring i helikopterperspektiv. Og så kan du få lige netop den aftale, der passer bedst til din virksomhed og dine behov. Med vores intet mindre end 16 specialister dækker vi hele produktionen af det gode, værdiskabende nyhedsbrev.

Vi ser den strategiske vinkel. Vores eksperter i Google Ads og Sociale Medier skaber leads. Vi fremtryller unikt og kreativt content med professionelle tekstforfattere. Og vores tekniske specialister opsætter nyhedsbrevene i engagerende flows gennem bl.a. MailChimp og Marketing Platform – mens de sørger for at følge op på resultater og data.

Med andre ord: Vi ser hele perspektivet, og vi kan drage på erfaring fra et bredt udvalg af brancher. Og så ved vi, at det ideelle nyhedsbrev ikke kun omhandler salg – men i lige så høj grad er en mulighed for at brande din virksomhed, så du altid er top of mind hos dine kunder.

Hvad er en e-mail marketing?

E-mailmarkedsføring indebærer et væld af unikke discipliner. Det kræver specialiseret viden – og dét har vi! Nedenfor tager vi dig igennem processen fra idé til færdigt nyhedsbrev.

automation bureau

Det indledende arbejde

Inden vi påbegynder eksekveringen af nyhedsbrevet, er det nødvendigt at stille to vigtige spørgsmål: hvorfor laver vi et nyhedsbrev – og til hvem? Gennem tæt dialog, grundig analyse og erfaring finder vi frem til strategien, målgruppen og den optimale brugerrejse.

email marketing

Eksekvering

Når forarbejdet er på plads, er det tid til at udforme nyhedsbrevet. Her skriver vores tekstforfattere en værdiskabende og konverterende tekst, vores fotograf knipser fængende fotos og film – og til sidst sætter vores grafiske designere det hele op og sikrer sammenhæng.

email automation bureau

Opfølgning og konklusion

Arbejdet slutter naturligvis ikke, når vi trykker ”send”. For at kunne måle på nyhedsbrevets resultater, bearbejder vi den data, e-mailplatformen tilbyder. Ud fra dataene udarbejder vi en skræddersyet rapport, og vi sørger for at optimere fremtidige kampagner ud fra den nye viden.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet


Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Tekstforfatning

Google Ads

Sociale Medier

E-mail marketing

Foto/Film

Grafisk Design

SEO