Tekstforfatning

Tekster, der skaber værdi

Vil du have tekster, der skaber værdi?

Tekstforfatning handler om at fortælle historier. Men ikke hvilke som helst historier. Nemlig dem, der sælger dine produkter eller ydelser. En god tekst kan ikke bare beskrive et produkt – den kan overbevise en potentiel kunde om, at de skal købe produktet. Sætning for sætning.

Hos Marginal sidder vi klar til at gribe pennen og skrive fængende tekster til alt fra SoMe-opslag, nyhedsbreve og produktbeskrivelser – til artikler, pressemeddelelser og hjemmesider, der konverterer. Vi er trænede i at finde personlige cases, gode testimonials og historier, der kan understøtte din virksomheds kerne og formål.

 • Professionelle tekstforfattere
 • Grundig research og interview om din virksomhed
 • Tekster der sælger
 • Stor viden om målgrupper og medier
 • Trygt og tillidsfuldt samarbejde
 • Tæt dialog og hurtig responstid

Vi gør en forskel. Se vores cases her:

%

Øget organisk konverteringsrate

%

Øget trafik til hjemmeside

%

Samlet ROI (Return of investment)

%

Flere elever på første år som kunde

3 (ud af mange) gode grunde til at få hjælp fra professionelle tekstforfattere

01. Nye øjne på teksterne

Det kan være en fordel at få eksterne øjne på din virksomhed, produkter og ydelser. Du vil sikkert gerne fortælle alt til alle. Men vi ved, hvad og hvor meget, der skal fortælles hvor.

 • Mere tid til din kerneforretning
 • Lær din virksomhed at kende udefra
 • Tekster med udgangspunkt i dit behov

02. Viden og erfaring

Som bureau har vi stor viden om og erfaring med teksttyper og medier, så vi kan skræddersy tekster, der konverterer. Selvfølgelig altid med dig på sidelinjen.

 • Tekster der understøtter dit salg
 • Skræddersyede tekster til relevante medier
 • Proaktivt samarbejde

03. Find guldkornene

Vi spotter guldkornene i din virksomhed. Vi er nærværende og lytter til dig – også til dét, der ligger mellem linjerne. Sammen finder vi frem til dine vigtigste budskaber.

 • Spot på dine vigtigste budskaber
 • Nærværende samarbejde
 • Grundig research på dig og din branche

Fortæl os om dit projekt

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet


Hvad får du med tekstforfatning hos Marginal?

Det siges, at tekst er en af de mest undervurderede markedsføringsaktiviteter. Og derfor et af de steder, der ligger rigtig meget uudnyttet potentiale. Stort set alle kan skrive – i et eller andet omfang. Men kan alle skrive godt? Og gider alle at skrive?

Begge dele kender vi alle svaret på. Hos Marginal er det vores filosofi, at man skal gøre det, man er god til, og få hjælp til resten. Få mere tid til det, du er passioneret omkring, og lad os skrive tekster, der ikke bare lyder godt – men som skaber værdi.

Teksterne er alfa og omega for at skabe sammenhæng i din samlede markedsføring – og for at sælge noget. Hvad end det er produkter, ydelser eller budskaber. Hver eneste sætning har et formål. Og det er at få folk til at læse næste sætning. Indtil de er overbevist om handling.

Hvordan foregår tekstforfatning?

Sammen finder vi frem til, hvilke tekster du har brug for. Herunder vil vi tage dig igennem rejsen til en god tekst om dit produkt.

professionel tekstforfatter

Research og interview

Det er dig, der er eksperten i lige netop dit produkt, din ydelse eller din virksomhed. Derfor starter vi altid vores tekstforfatning med at interviewe dig, dine nøglemedarbejdere eller kunder. Så får vi også en fornemmelse for din tone og dit sprog og kan tilføje mere autentisk krydderi til teksten.

tekst til hjemmeside

Kreativ tekstforfatning

Den praktiske del af tekstforfatning indeholder mange aspekter. Der skal skrives kreativt. Men der skal også skrives med tanke på målgruppe, medie, formål – og handling. En god tekst skal nemlig gerne få læseren til at handle. Klikke, købe, tilmelde, kontakte – eller læse mere.

Tekstforfatning til hjemmeside

Korrektur og godkendelse

Det er vigtigt i et samarbejde med en ekstern tekstforfatter, at alle er enige om tekstens indhold og ordlyd. Derfor bliver ingen tekster offentliggjort, før de har været til gennemsyn hos dig.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet


Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Tekstforfatning

Google Ads

Sociale Medier

E-mail marketing

Foto/Film

Grafisk Design

SEO