Sociale medier

Bevar relationer og skab
dyrebare konverteringer

I et samarbejde
med os får du...

  • / Månedlig skræddersyet rapport
  • / Proaktivt samarbejde
  • / Personlig kontakt
  • / Vi formidler din historie online
  • / Facebook, Instragram, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, TikTok ... vi finder de kanaler der virker for dit brand
  • / Datadrevet tiltgang til annoncering

Vil du konvertere sociale forbindelser til øget salg gennem annoncering på SoMe?

Helt forenklet handler annoncering på sociale medier om salg. Det værdifulde ved betalt indhold er nemlig, at du kan målrette det til præcis den målgruppe, som giver mening for din virksomhed. Det kan være personer med specifikke interesser, alder, bopæl og meget mere.

Og så fungerer al annoncering på sociale medier således, at det kun er den udvalgte målgruppe, der bliver udsat for dine nøje udvalgte budskaber. Budskaber, som vi gennem erfaring på tværs af brancher, data og et solidt kendskab til din virksomhed hjælper dig med at udarbejde inden for de rammer, du sætter. Vi bruger nemlig dine penge fornuftigt – uanset, hvor meget (eller lidt) du har.

01.

Professionel anvendelse

Sociale medier er sjove – men ikke for sjov.

Hvis du tager medierne alvorligt og bruger dem strategisk i markedsføringen, kan du få alvorligt gode resultater. Vi sikrer den strategiske fremgang og sørger for, du altid er opdateret.

02.

Sparring og rådgivning

Det bliver let en jungle at finde rundt blandt de mange sociale medier.

Og det er bestemt ikke nødvendigt at være til stede over alt. Vi anvender vores store erfaring på tværs af brancher til at rådgive dig om, hvilke kanaler, der giver størst værdi for din virksomhed.

03.

Specialister på alle områder

Hos Marginal kan du få hele pakken.

Vores erfarne specialister sørger for at dække alle områder inden for contentproduktion til sociale medier. Det sikrer, at der altid er samspil mellem tekst, visuelt materiale, annoncering og datagennemgang.

Facebook

På Facebook kan du interagere direkte med din målgruppe og dele nyheder, gode historier og værdifuld viden.

Facebook er et uvurderligt brandingværktøj – og mange kunder søger information om åbningstider og adresser her frem for på din hjemmeside.

Vi sikrer både din organiske og betalte tilstedeværelse!

Instagram

Instagram er baseret på billeder og visuelt indhold. Målgruppen er yngre end på Facebook, og mediet er særligt velvalgt til dig, som gerne vil opbygge et kreativt univers.

Vi producerer smukt content og varetager strategisk annoncering, som skaber målbare resultater.

Linkedin

LinkedIn er et socialt medie, som hovedsageligt er virksomheds- og karriereorienteret. Her er en anden – mere professionel – omgangstone.

Vi varetager både annoncering på LinkedIn og udtænker og producerer organisk content, der sikrer rekruttering og branding af din virksomhed som arbejdsplads.

Josefine Johannsen

SoMe- og content-specialist

[email protected]

GDPR
CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik