Uddannelser

Vi har siden 2003 samarbejdet med flere end 75 efterskoler,
25 gymnasier og en lang række andre ungdomsuddannelser

vi ved hvad der virker

Specialister i markedsføring af efterskoler og ungdomsuddannelser

Vi har siden 2003 oparbejdet et helt særligt forhold til efterskoler, gymnasier og ungdomsuddannelser. Et forhold baseret på nære relationer og gensidige interesser. Vi har samarbejdet med flere end 75 efterskoler, 25 gymnasier og en lang række andre ungdomsuddannelser. Det betyder, at vi har opbygget et indgående kendskab til målgruppen og branchen – og ved, hvad der virker.

Vores kunder har typisk outsourcet al deres markedsføring til os. Når vi varetager al reklame og annoncering for skolen, hjemmeside, grafisk udtryk og SoMe, kan vi få alle kanaler til at spille bedst muligt sammen, hvilket er afgørende for en ensartet og troværdig markedsføring.

Du har brug for markedsføring af din skole med specifikt fokus på at tiltrække elever
– de rigtige elever.

Mange skoleledere og lærere forventes at kunne jonglere med markedsføring af skolen, selvom de også har elevtrivsel, økonomi, personalesager og undervisning i hænderne. Men når man gør noget, man ikke har interesse for eller tiden og kompetencerne til, bliver resultatet sjældent godt.

Derfor er vores vigtigste opgave for vores samarbejdspartnere på skolerne at lette byrden fra skrivebordet og presset fra skuldrene og være netop dét; samarbejdspartner.

Vi gør det, VI er gode til, så du kan gøre det, DU er god til. Nemlig at drive skole.

Vi kender skolerne. Vi kender markedsføringen.

Vi er sammen om det her. Mød vores “skole-specialister”

Hvad er din skoles næste skridt, og hvordan kan vi hjælpe?

Et samarbejde med os tager selvfølgelig altid udgangspunkt i skolens aktuelle udfordringer, men noget af det, vi plejer at kunne hjælpe med, er:

Skal du med?

Efter samarbejdet med Marginal har vi haft flere besøgende på skolen og havde bl.a. rekordbesøg på Efterskolernes Dag. I år er desuden første gang nogensinde, skolen har været fyldt før jul. Marginal er gode til at stille spørgsmålstegn ved vores vaner. Vi valgte dem faktisk, fordi vi blev provokeret og udfordret på vores allerførste møde. De giver os stof til eftertanke.

Jan Hannibal
, Forstander
Kerteminde Efterskole

Marginal ved, hvem vi er. De har taget sig tiden til at få vores skole og værdier ind under huden, og det betyder, at de rammer plet med det materiale, de udarbejder til os.

Lene Balle
, Forstander
Aagaard Efterskole

Vi skulle have lavet en ny hjemmeside
og har fra starten oplevet en professional tilgang fra Marginals side.

Det er fra første møde, igennem hele processen ift layout, opbygning, men også da siden skal gå live og de tilrettelser, der kom.

Vi har oplevet at vores tanker, er der blevet lyttet til samtidig med, vi er blevet rådet ud fra en professionel og kompetent vinkel, så vi er endt med det bedste resultat. Kun roser og taknemlighed herfra

Sune Vesterlund
, Viceforstander
Ryslinge Efterskole

Marginal opfylder til fulde vores aftaler, og det har en mærkbar positiv effekt på vores optag af elever. Marginal har en både nysgerrig og professionel tilgang til arbejdet med Langelands Efterskole.

Michael Thagaard
, Forstander
Langelands Efterskole

Uanset hvilken medarbejder vi samarbejder med hos Marginal, er der en tryghed i, at vi ved, arbejdet altid bliver ordentligt og gennemført. Marginal har overblikket og giver os altid perspektiv på det, vi selv er blinde overfor. Det materiale vi sender ud af huset, hænger så flot sammen. Marginal er gode til at tilrette det vores ønsker og idéer, men stadig bevare den røde tråd. Det ser altid brandgodt ud.

Kristian Grell
, Forstander
Brejninggaard Efterskole
Det siger vores kunder

Skoler skinner i billeder

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik

Tilmeld dig Marginal's nyhedsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Samtykke*