Vi samler
op

Vi arbejder aktivt for et renere lokalsamfund ved at samle skrald.

#ViSamlerOp – Event

Vi samler vildfarent slikpapir op i parken og bærer det til nærmeste affaldsspand. Vi samler og sorterer pap og glas på kontoret. Vi samler skrald op til og fra arbejde, i frokostpausen og på gåture. Vi samler op, når vi kan – og vi gør det, fordi vi gerne vil bidrage aktivt til et renere lokalsamfund og sætte fokus på miljøet.

Hvert eneste stykke opsamlet skrald tæller

Når snakken falder på ting som ”Miljø” og ”De 17 Verdensmål”, er det nemt at føle, man som enkeltperson ikke kan gøre en forskel. Men vi tror på, at hvert eneste stykke opsamlet skrald tæller. Ikke mindst fordi det er med til at sikre, miljøet forbliver en del af den kollektive dagsorden og bevidsthed.

Få marginalerne på din side

#visamlerop er et projekt, som alle kan være del af. Det opstod med udgangspunkt i De 17 Verdensmål, fordi vi gerne ville gøre en forskel for vores verden og lokalmiljø – og ikke lade os begrænse af landegrænser eller politik.

Konceptet er simpelt, og hver eneste gang du samler et mundbind eller madpapir op, er du med til at gøre en forskel og bidrage til et grønnere lokalsamfund. Og det er i virkeligheden dét, vi gerne vil; at bidrage med omtanke for og fokus på en grønnere verden.

1. Forandring i lokalsamfundet

Verdensmålene er store og vigtige – men af samme grund kan de også virke uoverskuelige. Derfor er vi startet med et øje for det lokale og med udgangspunkt i vores by, Odense. Her kan vi selv være med til at gøre en forskel.

2. Skab en forandring

Forandring starter indefra. Derfor er vi, naturligt nok, startet med os selv. Vi samler skrald op på vej til og fra arbejde. På små gåture indlagt i vores hverdag. Og vi fortæller om det – indbyrdes og online, så det kan sprede sig som små ringe i vandet. På den måde bliver det en del af vores hverdag.

3. Involvér mennesker

Alting bliver mere kraftfuldt, når man involverer andre mennesker. Sætter en dagsorden. Og får ting til at ske.
Derfor stablede vi i september et arrangement på benene, hvor vi sammen tog ud for at samle skrald op – og inviterede familiemedlemmer, venner og bekendte med.

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik