Marginal Logo
ANNONCERING MÅLRETTET DIN VIRKSOMHED OG DINE KUNDER

Google Ads

Certificeret Google Ads Bureau

Digital markedsføring og online annoncering handler ikke kun om tal og statistikker.
Det handler om mennesker, og om hvordan de reagerer på dit budskab.

Marginal Logo

ONLINE ANNONCERING

Konverteringssporing

Hvilken annoncering er den rigtige for dig? For dit produkt og for din virksomhed? Vi tester ikke komplicerede teknikker bare fordi, vi kan. I stedet tager vi udgangspunkt i dine behov.

Derfor opsætter vi altid konverteringssporing på din hjemmeside. Så vi kan se og følge, hvilken værdi Google Ads tilfører dig.

Med konverteringssporing kan vi nøjagtigt følge, om dine Google Ads-annoncer resulterer i salg eller henvendelser fra potentielle kunder. Vi kan også se, hvilke søgeord og annoncer der har skabt aktivitet. Dermed kan vi blive klogere på, hvilke formuleringer og søgeord, der er relevante for netop din virksomhed.

Marginal Logo

SKAB LOYALE KUNDER

Remarketing

Remarketing dækker over at reklamere til kunder, der allerede har tilkendegivet interesse for dit produkt. Kunder, der har besøgt din hjemmeside, tilmeldt sig dit nyhedsbrev eller tidligere købt et produkt i din webshop. Remarketing fungerer som en reminder til potentielle kunder.

Remarketing virker! Og statistikkerne taler for sig selv: op mod 59% af alle besøgende, som møder en remarketing-annonce, responderer positivt på annoncen og genkendelsesværdien i den. Heraf vil op mod 70% være tilbøjelige til at konvertere på din hjemmeside – og dermed blive omdannet fra besøgende til kunder. Derfor benytter vi os af remarketing.

Marginal Logo

BANNERANNONCER

Displaynetværk

Google Ads giver dig muligheden for at annoncere på Google’s displaynetværk. Displaynetværket dækker over en bred vifte af tredjepartshjemmesider, hvor du kan placere dine bannerannoncer.
Gennem Google Ads kan vi annoncere på displaynetværket, og du kan dermed få dine annoncer ud på platforme, der er relevante for dine kunder.
Vi udarbejder og opsætter naturligvis kampagnerne og det grafiske materiale samt varetager annonceringen.

Marginal Logo

FØLG MED I DINE RESULTATER

Løbende afrapportering af din annoncering på Google

Digital annoncering er ikke statisk. Derfor holder vi løbende øje med annoncernes performance og optimerer og justerer hele tiden, så du får det optimale ud af dine annoncekroner.

Vi afrapporterer løbende, så du kan følge med i dine resultater og få indblik i vores arbejde og den indflydelse, det har på din forretning.

Skal vi hjælpe med din annoncering på Google?

Giv os dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.