Marketingaftale

Få en hel marketingafdeling til rådighed

Vil du outsource din markedsføring og få mere tid til din forretning?

Vi hører det fra næsten alle vores kunder. Intentionerne er gode, men der er mange markedsføringsopgaver, der aldrig bliver løst, fordi der er noget, der i øjeblikket virker vigtigere – eller mere tiltalende.

Udsætter du altid det månedlige nyhedsbrev og SoMe-opslaget, eller sætter du en masse initiativer i gang uden at have tiden til at følge op på, hvad der egentlig giver kunder i butikken?

Så kan vi hjælpe dig med din markedsføring. Vi tilbyder marketingaftaler, der passer til dine behov. Uanset om du ønsker hjælp til det store strategiarbejde eller blot de månedlige Facebook-kampagner.

 • Proaktiv rådgivning
 • Digitale eksperter, der kender dig
 • Trygt og tillidsfuldt samarbejde
 • Tæt dialog – og hurtig responstid
 • 100 % gennemsigtighed
 • Skræddersyede løsninger, der skaber resultater

Vi gør en forskel. Se vores cases her:

%

Øget organisk konverteringsrate

%

Øget trafik til hjemmeside

%

Samlet ROI (Return of investment)

%

Flere elever på første år som kunde

3 (ud af mange) gode grunde til at få en professionel marketingaftale

01. Erfarne specialister på alle områder

Med et helt team i ryggen er du godt dækket ind på marketing-fronten. Vi har erfaringen og løsningerne – og passionen til at føre dem ud i livet.

 • Stærkt team af digitale eksperter
 • Faglig stolthed og nysgerrighed på dig
 • Proaktiv rådgivning, der skaber værdi

02. Få bugt med alle hængepartierne

Slip for den dårlige samvittighed. Vi er proaktive og gør det nemt for dig. Vi tager selv initiativ og leder efter de bedste og mest fornuftige løsninger.

 • Få mere tid til din kerneforretning
 • Skræddersyet og fleksibel aftale
 • Tæt dialog og hurtig responstid

03. Samspil på tværs af kanaler

Outsourcer du hele din markedsføring samme sted, giver det kæmpe fordele i forhold til kontinuitet og sammenhæng i budskaber, udtryk og målgrupper.

 • Full service – vi tænker hele vejen rundt
 • Alle opgaver løses inhouse
 • Tæt samarbejdspartner på alle områder

Fortæl os om dit projekt

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet


Hvad får du med en marketingaftale hos Marginal?

Vi kan sige det kort; du får lige præcis det, du har brug for. En marketingaftale hos os strikkes sammen ud fra dine konkrete behov og ønsker. Og vi rådgiver dig selvfølgelig gerne om, hvad der kan skabe værdi for din forretning.

Uanset om du sælger tekniske produkter, oplevelser, komplekse ydelser eller rekrutterer elever, kan du have brug for at få løst en eller flere opgaver inden for digital markedsføring. Og det er vigtigt, at du får en aftale, der er sammensat til netop dig. Om den er stor eller lille, dyr eller billig.

Allierer du dig med en samarbejdspartner inden for markedsføring, er det vigtigt, at du får ærlig feedback på din virksomhed og sparring på, hvad der skal til for at optimere på hele din markedsføring og kunderejse. Så får du mest ud af din indsats.

Hvad er en marketingaftale?

En marketingaftale kan indeholde én specifik ydelse eller hele marketingpaletten – og alt derimellem. Uanset hvad, skaber vi altid tryghed og overblik med stærk planlægning, styring og koordinering. Det giver de bedste resultater.

marketing bureau

Forståelse af din forretning

En marketingaftale tager altid udgangspunkt i et eller flere møder, hvor vi får jeres virksomhed og behov under huden. Vi er fluen på væggen i jeres dagligdag, stiller spørgsmål og analyserer os frem til jeres specifikke udfordringer – og løsninger.

marketingaftale bureau

Udarbejdelse af materiale

Ud fra vores viden om virksomheden, produkter og ydelser, producerer vores team af digitale eksperter det indhold, kampagner og materiale, der er aftalt. Selvfølgelig til tiden og i tæt samarbejde med dig.

digital marketingaftale

Gennemsigtig evaluering

Vi skal hele tiden sikre os, at vi er på rette vej i markedsføringen. Derfor evaluerer vi løbende vores indsatser, så du ved, hvad du får for dine penge. Skal der sættes nye skibe i søen, er vi proaktive og ærlige i vores tilbagemelding.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet


Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Tekstforfatning

Google Ads

Sociale Medier

E-mail marketing

Foto/Film

Grafisk Design

SEO