SoMe markedsføring

SoMe handler ikke om teknik.
Det handler om relationer

SoMe Marketing – Betalt og organisk

Man kan nemt miste overblikket sin markedsføring på sociale medier.
Derfor er vores fokus ikke teknikken og alle de spændende muligheder, men på dig.
Dit produkt. Din forretning og fortælling. Ud fra det, strikker vi en effektiv SoMe strategi sammen, og hjælper dig med at føre den ud i livet.

Annoncering og organisk indhold

Branding på sociale medier handler om at forandre, styrke og udvikle opfattelsen af jeres brand og jeres online tilstedeværelse.

Markedsføring på sociale medier handler om at vise brugeren vej til jeres produkter frem for konkurrentens.

Vi mestrer den daglige content produktion, så du altid har spændende og levende indhold, som du kan dele med dine kunder på dine kanaler såvel som de anderledes og nytænkende kampagner, som via annoncering skal ramme og sælge til din målgruppe.

Sociale medier er de medier, hvor din målgruppe bruger længst tid hver dag. Derfor er det vigtigt, du også er til stede.

På sociale medier skelner vi mellem annoncering og organisk indhold. Vi tror på, at organisk indhold på sociale medier skaber brands, og at annoncering på sociale medier skaber kunder, og ikke mindst med den rigtige SoMe strategi.

Vi splittester, udfører retargeting og måler og analyserer altid det arbejde, vi udfører, så vi er sikre på, du opnår de ønskede markedsføringsresultater.

Facebook markedsføring

Facebook er det største sociale medie. Både i Danmark og i udlandet. Det betyder også, at det er et vigtigt medie for din virksomhed.

På Facebook kan du interagere direkte med din målgruppe og dele nyheder, gode historier og værdifuld viden fra din virksomhed. Facebook er et uvurderligt brandingværktøj – og for mange B2C-virksomheder er det også oftere på Facebook, kunderne søger information om åbningstider og adresser frem for på din hjemmeside.

Mangler du hjælp til annoncering på Facebook? Vi sidder klar til at hjælpe dig i gang. Vi producerer organisk indhold, som engagerer dine kunder og styrker dit brand – og udfører Facebook-annoncering, der sikrer dig synlighed, trafik og konverteringer.

Instagram markedsføring

Instagram er et socialt medie, der er baseret på billeder og visuelt indhold. Målgruppen er yngre end på Facebook, og mediet er særligt velvalgt til dig, der har et kreativt eller æstetisk produkt, som du gerne vil opbygge et kreativt univers omkring.

Ligesom Facebook har Instagram også muligheder for annoncering med præcis målretning på kundernes demografi og interesse.

Vi tilbyder at producere og udarbejde smukt content til din virksomheds Instagram-profil og varetage strategisk annoncering, som skaber målbare resultater.

LinkedIn markedsføring

LinkedIn er et socialt medie, som hovedsageligt er virksomheds- og karriereorienteret. Her er en anden, mere professionel, omgangstone og et helt andet regelsæt for, hvilken type content der uploades.

LinkedIn er et særligt vigtigt medie for B2B-virksomheder eller dig, der gerne vil arbejde mere intensivt med rekruttering og branding af din virksomhed som arbejdsplads.

Vi varetager både annoncering på LinkedIn og udtænker og producerer organisk content, der harmonerer med din virksomheds overordnede strategi.

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk