Hjemmeside
udvikling

Tid til en ny hjemmeside?

Din hjemmeside er ikke bare en hjemmeside.
Den er et onlineunivers.

Et univers, der fortæller historien om alt det, der gør netop dit produkt eller ydelse unik. Har du brug for en ny hjemmeside, eller skal vi løfte designet på din eksisterende?

Responsivt hjemmeside design

Din hjemmeside skal formidle din virksomheds historie bedst muligt. Uanset medie. Uanset browser. Og uanset skærmstørrelse. Derfor skal den udvikles med et responsivt design, der tilpasser sig både små og store skærme. En professionel hjemmeside eller webshop tager udgangspunkt i et godt responsivt design, derfor udvikler vi oftest ud fra mobile-first princippet, der designer hjemmesider til smartphones, som også er tilpasset større skærmstørrelser.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at din hjemmeside ikke blot bevarer sit flotte look, men også sin brugervenlighed og funktionalitet på telefoner og tablets. Vi udvikler en ny hjemmeside, der giver dine kunder en god oplevelse – uanset hvilket device, de benytter sig af.

UX-Design

UX betyder User Experience.
Altså, webdesign der har brugeren i centrum. Og det er i høj grad en disciplin, vi mestrer. Når vi designer og udvikler nye hjemmesider, tager vi altid udgangspunkt i at skabe den bedst mulige oplevelse for brugeren. Det betyder, at din nye hjemmeside tager afsæt i din målgruppe og deres kunderejse – fra første klik til afsluttet køb.

Custom løsninger

Vi er eksperter i WordPress, som næsten har uanede designmuligheder. Men sommetider kan der være behov for at skabe noget helt fra bunden; At udvikle et helt website, intranet eller en webshop med helt særlige funktioner eller designkrav.

Vi er et WordPress webbureau i Odense med mange års erfaring i at designe professionelle hjemmesider og webshops, og kan gøre dit næste webprojekt til virkelighed.

Webshop

Dine kunder er dovne. De har ikke tid eller tålmodighed til at klikke sig igennem et stort check-out flow eller vente på en langsom webshop.

I dag er det vigtigere end nogensinde at have en brugervenlig og logisk webshop, og netop det kan vi hjælpe dig med. Igennem årene har vi udviklet vidt forskellige webshops til vidt forskellige kunder, men de har alle én ting til fælles – de er intutive.

Vi udvikler responsive og intuitive shopløsninger, der let og ubesværet leder dine kunder hen til “køb”-knappen.

Support

Uanset om du ønsker hjælp til at vedligeholde et eksisterende website eller gerne vil have udviklet en ny hjemmeside med efterfølgende support, står vi klar til at hjælpe dig videre. Vi tilbyder hurtig og effektiv supporthjælp til dine webløsninger og vedligeholder din hjemmeside med relevante opdateringer

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik