Marginal Logo
VI SPOTTER DE GODE HISTORIER, DER STYRKER DIT BRAND

Content Marketing

Content marketing bureau

Content Marketing handler om at fortælle historier.

Der er sprængfyldt med liv, nærvær og personlighed. Indholdet er baseret på interviews med dig – og dermed din ekspertviden. Vi skriver med udgangspunkt i din målgruppe og tager højde for det medie, du arbejder med: fra nyhedsbreve til hjemmesider eller print-materiale.

Marginal Logo

STRATEGISK MARKEDSFØRING

Content strategi

Historier om dig og din virksomhed. Historier, der underholder, informerer eller inspirerer. Vi er eksperter i at finde, fortolke og formidle disse historier.

Content marketing har i mange år været et buzzword. Men vi skaber ikke content, fordi det lyder smart.

Vi skaber content, fordi det skaber værdi for dig.

Derfor starter vores Content-proces altid med en strategi. En strategi, der tager afsæt i dine ønsker og dine behov. Og, vigtigst af alt, i din historie.

Uanset om du ønsker content, der styrker kendskabsgraden til dit brand, fastholder dine kunder eller tiltrækker nye, kan vi fastlægge en strategi, der understøtter dine ønsker og hjælper dig til at nå dine mål.

Marginal Logo

VI SKABER GODT CONTENT

Produktion af content

Vi brænder for godt content. Og vi sidder klar til at gribe pennen og skrive fængende tekster til alt fra korte Facebook-opdateringer til gennemarbejdede artikler og hjemmesider, der konverterer.

Men vi ved også, at det er dig, der er eksperten i lige netop dit produkt, ydelse eller virksomhed. Derfor starter vi altid vores tekstforfatning med at interviewe dig, dine nøglemedarbejdere eller kunder om emnet. På den måde får vi også en fornemmelse for din tone og sprog og kan tilføje mere autentisk krydderi til teksten.

Content er mere end tekst

Derfor er vi også eksperter i foto, grafik og film, hvis du ønsker et visuelt præg på din story-telling. Skal du bruge content til for eksempel sociale medier eller nyhedsbreve?

Så ved du, at godt indhold sjældent kan improviseres. Det skal planlægges. Derfor udarbejder vi en content plan til dig, så du let og overskueligt kan følge med i, hvilket content der udgives hvornår.

 

Marginal Logo

VI SKRIVER NYHEDSBREVE, FOLK FAKTISK LÆSER

Email marketing

Et godt nyhedsbrev kræver først og fremmest godt indhold. En overskrift, som dine kunder har lyst til at klikke på, og indhold som guider dem videre fra deres indbakke til din hjemmeside. En kedelig overskrift vil sørge for, at dit nyhedsbrev forbliver uåbnet. Irrelevant indhold vil i værste tilfælde blive betragtet som SPAM. Vi har det sorte bælte i content produktion, og kan producere content som ikke blot øger din åbningsrate – men også din trafik og konverteringer. Opsætning af automatiserede e-mails kan hjælpe dig med at fastholde dine kunders opmærksomhed.

Automatiserede emails

Med automatiserede e-mails kan du f.eks. sørge for, at dine kunder automatisk får en hilsen, når de tilmelder sig dit nyhedsbrev. Eller at de får gensendt dit forrige nyhedsbrev efter en uge, hvis de ikke har åbnet det endnu. Det er en vigtig del af enhver nyhedsbrevstrategi, og vi kan hjælpe dig med at opsætte og producere automatiserede e-mails i MailChimp.

Ønsker du at blive kontaktet af en rådgiver?

Giv os dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.