Marketingaftale

En god marketingaftale

Giver din digitale markedsføring dig panderynker?

Udsætter du altid det månedlige nyhedsbrev, eller sætter du en masse initiativer i gang uden at have tiden til at følge op på, hvad der virker?

Så kan vi hjælpe.

Vi tilbyder skræddersyede marketingaftaler, der passer til dig og dine behov. Uanset om du ønsker hjælp til det store strategiarbejde eller de månedlige Facebook-kampagner.

Hele marketingpaletten

Gennem et samarbejde med os, får du en hel marketingafdeling til rådighed. Vi mestrer hele paletten af marketingdiscipliner, og vores medarbejdere er dedikerede specialister, hvis hjerter banker for det digitale. 

Vi har både tekniske genier, der nyder at nørde webdesign og UX, statistikelskende annoncører der hjælper dig med optimering og opsætning af online annoncering på sociale medier og Google Ads, og kreative hjerner der nørkler med tekster, designer grafik, producerer videoer og fotograferer. 

Kort sagt: Vi er i stand til at varetage din digitale markedsføring in-house. Det har vi gjort for vores kunder siden 2005.

Løbende dialog og nærværende samarbejde

Vores strategiproces tager altid udgangspunkt i konkrete møder, hvor vi sikrer os, vi får jeres virksomhed og behov under huden. Vi deltager i møder, er fluen på væggen i jeres dagligdag, stiller spørgsmål og analyserer os frem til jeres specifikke udfordringer.

Analysearbejdet udmunder altid i en skriftlig digital marketingstrategi samt en solid marketingplan, som I kan finde frem igen og igen og bruge til at navigere rundt i det digitale univers. Det er vigtigt, at rapporten ikke havner i skrivebordsskuffen, men er praktisk og brugbar – også i det daglige.

Derfor sætter vi en ære i at producere en digital strategi, der er som skræddersyet til jeres behov. Og som rent faktisk kan føres ud i livet.

Fra fugleperspektivet til lavpraktisk tankegang

Noget af det vigtigste er, at du har en veldefineret strategi og et formål med din markedsføring. Vi kan både hjælpe dig med at udarbejde din digitale markedsføringsstrategi – og med at efterleve den.

Uanset om du ønsker, vi varetager hele eller blot dele af din digitale markedsføring, bruger vi vores analytiske blik og årelange erfaring til løbende at optimere, evaluere og rådgive. For vi ved, at succesfuld digital markedsføring hele tiden skal måles og finjusteres.

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik

Tilmeld dig Marginal's nyhedsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Samtykke*