SEO

Ambitiøst SEO-bureau i Odense

Et professionelt SEO bureau

Vi specialiserer os i søgemaskineoptimering, hvor det centrale er at matche virksomheder med de søgeord, der betyder mest for dem. Vi lægger vægt på åbenhed i vores samarbejde, sikrer, at du som kunde ved, hvad du kan forvente. Vores SEO arbejde ligger alt sammen under tre hovedkategorier: søgeordsanalyse, produktion og optimering af indhold samt strategisk link-building.

Som SEO bureau er vores fornemmeste opgave at sikre synlighed af din viksomhed – eller produkter – på Google gennem målrettet arbejde. Det går dog ikke blot ud på at opnå høje placeringer; det handler om at sikre synlighed for de mest betydningsfulde søgeord for din netop DIN virksomhed. 

  • 100% gennemsigtighed
  • Månedlig skræddersyet rapport
  • Fokus på værdiskabende søgeord
  • Professionelle tekstforfattere
  • Ingen pludselige ekstraregninger
  • Proaktivt samarbejde

3 (ud af mange) gode grunde til at vælge os som SEO bureau

01. Målrettet arbejde

Vi fokuserer målrettet på nøglesøgeordende frem for at skyde med spredehagl. Men vi gør brug af brede søgeord i de strategier, hvor det giver mening for forretningen. 

02. Gennemsigtighed

For os som SEO bureau er det vigtigt at du forstår det arbejde vi laver, og hvad din virksomheds udbytte er. Derfor vil vi altid inddrage dig i det omfang du ønsker, så du kan følge med i udviklingen.

03. Menneskelig SEO

Der er mennesker bag skærmen, også hos os, vi bruger data til at skabe fængende, informativt og robotvenligt indhold. På den måde sikrer vi ikke både resultaterne på Google, men også fastholdelsen af dine kunder på hjemmesiden.

Få en uforpligtende SEO-analyse af din hjemmeside

Vi gennemgår analysen med dig!


Derfor kan du ikke undvære et SEO bureau

Din hjemmeside fungerer som et essentielt salgsværktøj, og derfor kræver det også at dine kunder kan finde dig online og på de rette søgninger. 

SEO er dog komplekst og kræver løbende opmærksomhed, både fordi det marked din virksomhed bevæger sig i forandrer sig, men også fordi det er essenstielt at forstå for de bagvedliggende mekanikker. Dét kombineret med at omsætte den data man har adgang til, giver et godt fundament at udarbejde sin SEO-strategi, hvilket oftest er urealistisk for en marketingkonsulent at kaste sig over.

Et samarbejde med et kompetent SEO bureau kan give dig overblikket over din hjemmesides behov og potentiale, og samtidig sikre, at der bliver eksekveret på strategien for at opnå det bedste output på Google.

Hos Marginal er vi udstyret med specialister der nærer en ægte interesse for deres fag og for din forretning. Vi tilbyder en detaljeret analyse af din hjemmeside fra start til slut og sikrer dig, at SEO-opgaverne håndteres ordenligt. Vi prioriterer åbenhed, og du er altid velkommen til at kigge “bag kulisserne” for at se, hvordan vi arbejder.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet


Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Content Marketing

Google Ads

SoMe

Nyhedsbreve

Foto/Film

Grafisk Design

SEO