SEO Horsens

Bliv synlig i og uden for Horsens

Få hjælp til SEO i Horsens

Vidste du, at vi både er at finde i Horsens og Odense? Her står vi klar til at guide dig igennem SEO’s komplekse verden. SEO kan nemlig være en hård nød at knække, men vi vil hjælpe dig og din hjemmeside med at rykke op ad resultatlisten.

Fordelen ved at arbejde med SEO er, at du ikke betaler per klik på Google, som når man arbejder med Google Ads. Derudover, kan du også være sikker på, at hvis du arbejder effektivt med SEO, så er det muligt at opnå bedre resultater på dine annoncer i Google Ads.

  • 100% gennemsigtighed
  • Månedlig skræddersyet rapport
  • Fokus på værdiskabende søgeord
  • Professionelle tekstforfattere
  • Ingen pludselige ekstraregninger
  • Proaktivt samarbejde

Vi gør en forskel. Se vores cases her:

%

Øget organisk konverteringsrate

%

Øget trafik til hjemmeside

%

Samlet ROI (Return of investment)

%

Flere elever på første år som kunde

3 (ud af mange) gode grunde til at få hjælp fra et professionelt SEO-bureau i Horsens

seo tekster

Bliv synlig lokalt i Horsens

Vi hjælper dig med at få oprettet en gennemarbejdet Google Business Profile-profil (tidligere kendt som Google My Business). En Google Business Profile-profil vil gøre det nemmere for dine kunder, at opdage, besøge og foretage køb hos din virksomhed.

Oprettelsen af en GBP-konto tydeliggør blandt andet dine kontaktinformationer og adresse i Google ”SERP’en” (Search Engine Results Page), samtidig med at du også kommer til at fylde ekstra i søgeresultaterne.

Derudover, har vi fokus på at din virksomheds kontaktoplysninger er korrekte på din hjemmeside, samtidig med at de bliver nemmere at finde.

SEO Tekster

Lad din side opnå sit potentiale - og byg på

Ved at arbejde med SEO’s mange forgreninger, kan du nemt og hurtigt få optimeret din hjemmeside, så den udnytter sit fulde potentiale.

Dette gør vi blandt andet ved at udføre den basale del af SEO. Dette indbefatter optimering af overskrifter, URL’er og tekster. Først vil vi dog gennemgå din side for tekniske fejl, både i forhold til SEO-fejl, men også hvis vi ser muligheder for hastigheds- og konverteringsoptimering.

Efterfølgende vil vi, i samarbejde med dig, lave en søgeordsanalyse, hvor vi finder frem til alle de søgeord, som kan være relevante for din side.

Søgeordsanalyse hos SEO bureau

Samarbejde på tværs af kanalerne

Hos Marginal kan vi hjælpe dig med de vigtigste dele af din virksomheds vækstrejse. Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med stort set alle kanaler inden for digital markedsføring.

Vi tilbyder blandt andet ydelser inden for Google Ads, udvikling af hjemmesider, organiske og betalte sociale medier, grafisk design, email-marketing, foto og video.

Få en uforpligtende SEO-analyse af din hjemmeside

Vi gennemgår analysen med dig!


Hvad får du med en SEO-aftale hos Marginal?

Din hjemmeside er en af dine vigtigste salgskanaler. Derfor er det ikke lige meget, hvad der står på den, og hvordan det er “pakket ind”. Skal siden findes af dine kunder online, skal du dukke op på Google, når de søger.

Her er SEO en af de mest effektive strategier. Men SEO-arbejdet er nærmest en uendelig disciplin. Hvis man vil gøre det godt, kræver det en vedholdende indsats, den rigtige software og en stor indsigt i processerne.

Det kan derfor være en god ide at alliere dig med SEO-specialister, der kan danne sig overblikket over dine behov, fordybe sig i din hjemmeside og løbende justere, så den altid performer bedst muligt i forhold til SEO.

Hos Marginal har vi eksperterne, tiden og interessen i din virksomhed. Du får en gennemgang af din side fra A-Z – og en tryghed i, at SEO-arbejdet altid bliver gjort. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og åbner gerne ”maskinrummet” op for dig og viser, hvad vi laver.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet


Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Tekstforfatning

Google Ads

Sociale Medier

E-mail marketing

Foto/Film

Grafisk Design

SEO