Sociale medier

Bevar relationer og skab dyrebare konverteringer

Vil du konvertere sociale forbindelser til øget salg gennem annoncering på SoMe?

Helt forenklet handler annoncering på sociale medier om salg. Det værdifulde ved betalt indhold er nemlig, at du kan målrette det til præcis den målgruppe, som giver mening for din virksomhed. Det kan være personer med specifikke interesser, alder, bopæl og meget mere.

Og så fungerer al annoncering på sociale medier således, at det kun er den udvalgte målgruppe, der bliver udsat for dine nøje udvalgte budskaber. Budskaber, som vi gennem erfaring på tværs af brancher, data og et solidt kendskab til din virksomhed hjælper dig med at udarbejde inden for de rammer, du sætter. Vi bruger nemlig dine penge fornuftigt – uanset, hvor meget (eller lidt) du har.

 • Månedlig skræddersyet rapport
 • Proaktivt samarbejde
 • Personlig kontakt
 • Vi formidler din historie online
 • Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, Tiktok ... vi finder de kanaler, der virker for dit brand
 • Datadrevet tilgang til annoncering

3 (ud af mange) gode grunde til at få hjælp fra et SoMe-bureau

01. Professionel anvendelse

Sociale medier er sjove – men ikke for sjov. Hvis du tager medierne alvorligt og bruger dem strategisk i markedsføringen, kan du få alvorligt gode resultater. Vi sikrer den strategiske fremgang og sørger for, du altid er opdateret.

 • Strategisk vejledning
 • Faglig stolthed
 • Den nyeste viden inden for sociale medier

02. Sparring og rådgivning

Det bliver let en jungle at finde rundt blandt de mange sociale medier. Og det er bestemt ikke nødvendigt at være til stede over alt. Vi anvender vores store erfaring på tværs af brancher til at rådgive dig om, hvilke kanaler, der giver størst værdi for din virksomhed.

 • Tæt dialog og sparring
 • Proaktiv rådgivning og tryghed
 • Skræddersyet aftale med fokus på dig

03. Specialister på alle områder

Hos Marginal kan du få hele pakken. Vores erfarne specialister sørger for at dække alle områder inden for contentproduktion til sociale medier. Det sikrer, at der altid er samspil mellem tekst, visuelt materiale, annoncering og datagennemgang.

 • Sammenhæng på tværs
 • Alle opgaver løses internt
 • Resultatorienteret tilgang

Fortæl os om dit projekt

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet


Hvad får du med en SoMe-aftale hos Marginal?

Det er ganske simpelt – vi dækker hele din tilstedeværelse på sociale medier. Alt fra det brandende, organiske indhold til den salgsfremmende annoncering.

Den organiske tilstedeværelse på sociale medier handler om at forandre, styrke og udvikle opfattelsen af jeres brand og jeres online tilstedeværelse.

Derimod – eller faktisk i sammenhæng med det organiske – er formålet med annoncering på sociale medier at vise brugeren vej til jeres produkter frem for konkurrentens.

Vi mestrer den daglige contentproduktion, så du altid har spændende og levende indhold, som du kan dele med dine kunder på dine kanaler. Og så opsætter vi anderledes, nytænkende og datadrevne kampagner, som via annoncering skal ramme og sælge til din målgruppe.

Sociale medier er de medier, hvor din målgruppe bruger længst tid hver dag. Derfor er det vigtigt, du også er til stede. Og vi hjælper dig med at være til stede der, hvor det giver allerbedst mening!

Vi splittester, måler og analyserer altid det arbejde, vi udfører – og så opsætter vi retargeting og pixels, så vi er sikre på, du opnår de ønskede markedsføringsresultater.

Hvad er Sociale Medier?

Sociale medier ændrer sig hele tiden – og et nyt medie er altid lige på trapperne. Derfor er det nødvendigt at holde et konstant blik på egenskaber og konkurrencefordele på de forskellige medier. Her får du et overblik over de seks mest populære sociale medier (lige nu):

facebook bureau

Facebook

På Facebook kan du interagere direkte med din målgruppe og dele nyheder, gode historier og værdifuld viden.

Facebook er et uvurderligt brandingværktøj – og mange kunder søger information om åbningstider og adresser her frem for på din hjemmeside.

Vi sikrer både din organiske og betalte tilstedeværelse!

SoMe Bureau

Instagram

Instagram er baseret på billeder og visuelt indhold. Målgruppen er yngre end på Facebook, og mediet er særligt velvalgt til dig, som gerne vil opbygge et kreativt univers.

Vi producerer smukt content og varetager strategisk annoncering, som skaber målbare resultater.

sociale medier bureau

LinkedIn

LinkedIn er et socialt medie, som hovedsageligt er virksomheds- og karriereorienteret. Her er en anden – mere professionel – omgangstone.

Vi varetager både annoncering på LinkedIn og udtænker og producerer organisk content, der sikrer rekruttering og branding af din virksomhed som arbejdsplads.

social media bureau

Pinterest

Pinterest er et inspirationsunivers – og det er især kvinder, der anvender dette sociale medie. Her deles kreativt indhold på smukke opslagstavler, som dine følgere kan anvende.

Annonceringen på Pinterest er typisk billigere end på andre sociale medier, og platformen er derfor oplagt for mindre, kreative virksomheder.

grafisk design bureau

Snapchat

Snapchat er et socialt medie, som især er populært blandt unge mennesker. Det er også her, der er bedst mulighed for at segmentere sin annoncering for unge under 18 år.

Udtrykket på Snapchat er hurtigt, og det handler om at fange målgruppens opmærksomhed. Dét kan vi hjælpe med!

marketing bureau

TikTok

TikTok er den nye spiller blandt sociale medier. Mediets egenskaber gør det muligt at nå langt ud til en ung målgruppe, og det går stærkt!

Contentproduktionen er bundet op på alt fra underholdning og inspiration til læring – og vi holder dig opdateret på de nyeste trends.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet


Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Tekstforfatning

Google Ads

Sociale Medier

E-mail marketing

Foto/Film

Grafisk Design

SEO