Mød de små Marginaler

Opdateret den 12. september 2023

Marginal er et digitalt bureau, befolket med de små Marginaler, der gør en stor forskel.

Men hvad er en Marginal egentligt, spørger du måske? En Marginal er et lille væsen, der bor i en stor online-verden. Marginalerne lever af at kravle ind og ud af internettets krinkelkroge, spotte usynlige stavefejl, male med digitale penselstrøg og finde vej gennem hjemmesidernes komplicerede backend-labyrinter. 

Og selvom det sommetider er svært at være lille, gør det ikke spor – for Marginaler er opfindsomme væsener med kreative løsninger på hverdagens problemer. 

Læs med her og mød hver enkelt, lille Marginal – og læs mere om, hvordan vi gør den store forskel …

Elise Qvist Bolvig

Direktør

Som leder har Elise store sko at udfylde. Hun har sat et tydeligt fodaftryk på Marginal, som kan spores i alle Marginalernes gøremål og ekspeditioner. 

For Elise er faktisk Marginalernes ledestjerne – og følger man den klikkende lyd af hendes høje hæle, er man altid på rette vej. Hvor Elise går, spreder der sig nemlig latter, liv – og den lille dosis magi, der får det hele til at hænge sammen.

Thomas Hermand

Digital rådgivning og kreativ konceptudvikling

Thomas hænger altid i telefonen. For telefonen er hans hemmelige supervåben, der gør ham i stand til at være flere steder på samme tid. Til både at udtænke kreative idéer, planlægge og rådgive virksomheder i hele Danmark – direkte fra sin kontorstol i Marginalernes hovedkvarter …

Signe Skytte

Online marketing ansvarlig

Et enkelt penselstrøg med Signes magiske tusch. Det er alt, hvad der skal til – og som ved et trylleslag er hele virksomheder defineret og strategier formuleret. For Signe kan læse tanker og se sammenhænge, der er usynlige for den store verden omkring hende …

Bjarke Bakker

Senior udvikler

Når Bjarke forsvinder ind ad døren til hjemmesidernes backend, går der timevis før, han kommer ud igen. Det er nemlig døren til et mystisk univers, hvor der kun tales i kode og tal – og her udvikler Bjarke funktioner, der er langt større end ham selv …

Martin Rex Jakobsen

Kreativ procesansvarlig

Martin har altid fart på, for der er meget, han skal nå. Og når han hvirvler rundt som en utrættelig tornado, efterlader han både gode idéer og støvskyer bag sig. 

Martin har evnen til at forvandle idéer til virkelighed. Til at skabe grafisk magi med lynhurtige museklik. Og til at spotte det forunderlige, der gemmer sig i det helt almindelige …

Mie Lorenzen

Grafisk designer og fotograf

Mie kan standse tiden. Eller i hvert fald fastfryse den. Med et enkelt klik på sit kamera indfanger hun øjeblikke og får dem til at vare for evigt.

Faktisk er hendes kameralinse et forunderligt kaleidoskop, der gør hende i stand til at se verden fra de smukkeste vinkler – og opspore de mest fortryllende motiver. I både billeder og film.

Rikke Møller

SoMe- og content-specialist

For at finde Rikke skal du følge et spor af papirstumper og håndskrevne notater. Rikke befinder sig nemlig altid i en sværm af hjemmesidetekster og SoMe-historier. 

Når hun lader sine fingre danse over tastaturet, forvandler hun spørgsmålstegn til udråbstegn og drysser med kommaer, som var det tryllestøv …

Bjarke Frederiksen

Webudvikler

Når Bjarke sidder bag sin store skærm, opstår der magi. For Bjarke taler et sprog, som meget få kan forstå.

Et sprog, der gør ham i stand til at udvikle hjemmesider – og bygge hele verdener. Udelukkende ved brug af ulæselig kode, tal og næsten lydløse museklik …

Maja Salling

SEO- og Google Ads-specialist

Der gemmer sig en hel verden bag Majas computerskærm. En verden styret af søgeresultater og Google-algoritmer; hvor alt bevæger sig i raketfart og ændrer sig dagligt. 

Det kræver både styrke og digital magi at nå til tops på Googles rangliste – og selvom Maja blot er en lille Marginal, indtager hun Googles førsteplads gang på gang. 

Blev du lidt nysgerrig undervejs? Vil du gerne vide mere om Signes strategiske penselstrøg eller opleve Martins hvirvlende idéstorm? Eller måske vil du gerne hjælpes til tops på Google af Maja eller opspore de gode SoMe-historier med Rikke?

I så fald er det bare at kontakte os. For nu ved du, at Thomas er klar ved telefonrøret, og Elise har traveskoene på. Find vores kontaktinformationer her.

Bliv endnu klogere!

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik