SEO Firma

God SEO har fokus
på hele din side

Hos Marginal mener vi, at SEO bør være grundstenen i din digitale markedsføring. For ikke nok med at arbejdet med SEO forbedrer dine organiske placeringer på Google, så er det også med at til at forbedre andre dele af din digitale markedsføring. Ved at søgemaskineoptimere din hjemmeside gennem et specialiseret SEO-firma, bliver helheden af din side gennemgået, så din hjemmeside bliver optimeret efter de RIGTIGE søgeord, hastigheden forbedres, og konverteringsraten stiger.

Få højere placering på de søgeord, der giver værdi

Som SEO-firma sætter vi fokus på, at de søgeord, vi optimerer din side efter, er de rigtige. Vi undersøger derfor alle søgeord efter nedenstående parametre:

  • Søgeintentionen (hvad er formålet med søgningen?)

  • Tilbydes ydelsen? (er informationen optimeret ift. virksomheden?)

  • Er der søgninger? (vi undersøger, om der rent faktisk er søgninger på søgeordene)

  • Hvor får konkurrenterne trafik fra? (vi undersøger konkurrenternes søgeord for inspiration)

  • Gennemgang med dig! (Giver søgeordene mening for dig, og mangler der eventuelt fagbegreber?)

Vi ser muligheder og ikke begrænsninger. Hvis det giver mening for din virksomhed, at vi optimerer efter 5 søgeord eller 500, så tager vi det hele med!

SEO forbedrer dine resultater for Google Ads

Når siden bliver bedre i Googles øjne, skal du også betale en lavere klikpris for dine annoncer i Google Ads. Et af parametrene, når Google bestemmer dine priser i Google Ads, er at undersøge ”Landing Page Experience”. Det betyder, at vi gennem opsættelsen af en bedre oplevelse for brugerne på din side sikrer, at du betaler en lavere pris pr. klik. Den forbedrede oplevelse på din side er derudover også en medvirkende faktor til, at din markedsføring på email og SoMe også oplever en forbedring.

SEO-firma med høj gennemsigtighed

Som SEO-firma lægger vi stor vægt på, at du nemt har adgang til at følge med i, hvilke resultater vi opnår – dette gælder naturligvis alle vores ydelser. Det er trods alt din virksomhed, vi hjælper! Vi er gennemsigtige i de resultater, vi opnår for dig – samt hvordan det er gået med søgeordene i de valgte perioder. Det er vigtigt for os, at du ser os som en tæt samarbejdspartner og ikke et eksternt firma, der prøver at skjule noget for dig.

Vi skræddersyr et overblik til dig i Google Data Studio, hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over trafikken på de valgte kanaler, bevægelsen i søgeord og meget mere. Igen – vi ser muligheder og ikke begrænsninger! Samtidig kommenterer vi rapporten, hvis du ønsker at høre vores udlægning af resultaterne. Her kan vi forklare fremgange, men også nedgange, hvis du skulle opleve dette.

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik