E-commerce

Tiltræk flere kunder og
vækst onlinesalget!

I et samarbejde
med os får du...

  • / Et hold af e-commerce-specialister
  • / 100% gennemsigtighed i samarbejdet
  • / Fokus på øget konvertering
  • / Eksperter i teknisk opsætning af webshops
  • / Datadrevet optimering af din webshop
  • / Få din webshop og øvrige kanaler til
    at spille sammen

Vil du skabe en god købsoplevelse
for dine kunder – og sælge mere?

Handel på nettet skal være nemt – ellers er kunderne forduftet! Der ligger meget arbejde bag en intuitiv webshop og “rejsen” hen til KØB-knappen. Men det er godt givet ud, for en god købsoplevelse højner chancen for at kunden lægger noget i kurven og gennemfører et køb. Med andre ord; den rigtige webshop-opsætning giver en øget konverteringsrate, såfremt trafikken er aktuel.

Med stor viden om e-commerce kan vi hjælpe dig med at skræddersy en købsrejse, der taler til DINE kunder.

01.

Få styr på alt det tekniske

Professionel hjælp sikrer dig ikke kun, at der er styr på den tekniske opsætning. Men også at der er styr på sporinger, betalingsopsætning, produkt- og lagerstyring, kundelogin, hastighedsoptimering af hjemmesiden og alt det andet!

02.

Skræddersyet webshop

Specialister kan hjælpe dig med at skræddersy et design, der taler til DINE kunder. Uanset kunde- og varetype kan det rigtige UX-design imødekomme brugernes behov, så de får foretaget et køb – det rigtige køb!

03.

Meget mere end bare en webshop

E-commerce står sjældent alene. Annoncer på sociale medier, SEO, Google Ads og kreativt indhold på dine kanaler er med til at både brande din virksomhed – men også til at tiltrække de kunder, der efterspørger dine produkter!

Brugeroplevelse

Den bedste forudsætning for køb online er en god brugeroplevelse – både på udseende, opsætning, interaktion og budskaber. Skal der tages produktbilleder, kigges på UX-design eller skrives fængende produkttekster, er vi på pletten.

Købsflow

På baggrund af data fra dine kunder, kan vi sammen skabe det optimale købsflow – helt fra første klik på en annonce, et besøg på Google eller et kig på hjemmesiden. Find ud af, hvem kunderne er, hvor de kommer fra, og hvad de har brug for.

Konverterings-optimering

Med konverteringsoptimering får du mere ud af din trafik og dermed mere omsætning og højere afkast på din samlede online markedsføring. Vi er specialister i konverteringsoptimering og tester os frem til flere konverteringer for dig.

Henrik Møller

Henrik Lindebjerg Møller

Ansvarlig for digital forretningsudvikling

[email protected]

GDPR
CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik