E-commerce

Tiltræk flere kunder og vækst onlinesalget!

Vil du skabe en god købsoplevelse for dine kunder – og sælge mere?

Handel på nettet skal være nemt – ellers er kunderne forduftet! Der ligger meget arbejde bag en intuitiv webshop og “rejsen” hen til KØB-knappen. Men det er godt givet ud, for en god købsoplevelse højner chancen for at kunden lægger noget i kurven og gennemfører et køb. Med andre ord; den rigtige webshop-opsætning giver en øget konverteringsrate, såfremt trafikken er aktuel. 

Med stor viden om e-commerce kan vi hjælpe dig med at skræddersy en købsrejse, der taler til DINE kunder.

 • Et hold af e-commerce-specialister
 • 100 % gennemsigtighed i samarbejdet
 • Fokus på øget konvertering
 • Eksperter i teknisk opsætning af webshops
 • Få din webshop og øvrige kanaler til at spille sammen
 • Datadrevet optimering af din webshop

3 (ud af mange) gode grunde til at få hjælp fra et professionelt e-commerce-bureau

01. Få styr på alt det tekniske

Professionel hjælp sikrer dig ikke kun, at der er styr på den tekniske opsætning. Men også at der er styr på sporinger, betalingsopsætning, produkt- og lagerstyring, kundelogin, hastighedsoptimering af hjemmesiden og alt det andet!

 • En webshop, der altid er up to date
 • Tillid til de indsamlede data
 • Tryghed ved tekniske problemer

02. Skræddersyet webshop

Specialister kan hjælpe dig med at skræddersy et design, der taler til DINE kunder. Uanset kunde- og varetype kan det rigtige UX-design imødekomme brugernes behov, så de får foretaget et køb – det rigtige køb!

 • Brugeroplevelsen i fokus
 • Værdi for dig – og dine kunder
 • Lær at forstå dine kunder gennem data

03. Meget mere end bare en webshop

E-commerce står sjældent alene. Annoncer på sociale medier, SEO, Google Ads og kreativt indhold på dine kanaler er med til at både brande din virksomhed – men også til at tiltrække de kunder, der efterspørger dine produkter!

 • Fokus på hele købsflowet
 • Kanaler der spiller sammen
 • Rådgivning og sparring på alle medier

Fortæl os om dit projekt

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet


Hvad får du med en e-commerce aftale hos Marginal?

E-commerce handler i sidste ende om at få folk til at købe dit produkt online. Men det er vejen dertil, der er det vigtigste – og også dén, der er i fokus, når du samarbejder med Marginal. 

Dine kunder er dovne. De har ikke tid eller tålmodighed til at klikke sig igennem et stort checkout-flow eller vente på en langsom webshop. Handel på nettet skal være nemt! Og det kan vi sikre, at det bliver. Vi udvikler responsive og intuitive shopløsninger, der let og ubesværet leder dine kunder hen til “køb”-knappen.

Når vi opsætter din webshop, lærer du en masse værdifuldt om dine kunders adfærd, og den viden bruger vi til at forbedre din performance og optimere på din konvertering. Har du allerede en fungerende webshop, kan vi tilbyde dig en gennemgang af den med fokus på bruger- og købsoplevelse.

 

Når du er tilfreds med din webshop-opsætning, hjælper vi dig gerne videre – enten som dit marketing-team eller som support på sidelinjen.

Hvad er en e-commerce?

E-commerce er online handel – og det indebærer mange ting. Ingen handel uden kunder – og derfor er det vigtigste for dig at indfange kunderne, tage dem i hånden og følge dem sikkert og trygt mod KØB-knappen. Og det hjælper vi dig med.

hjemmeside Odense med specialister i e-commerce

Brugeroplevelse

Den bedste forudsætning for køb online er en god brugeroplevelse – både på udseende, opsætning, interaktion og budskaber. Skal der tages produktbilleder, kigges på UX-design eller skrives fængende produkttekster, er vi på pletten.

Kræz - Hjemmeside eksempel

Købsflow

På baggrund af data fra dine kunder, kan vi sammen skabe det optimale købsflow – helt fra første klik på en annonce, et besøg på Google eller et kig på hjemmesiden. Find ud af, hvem kunderne er, hvor de kommer fra, og hvad de har brug for.

udvikler til hjemmeside

Konverterings-optimering

Med konverteringsoptimering får du mere ud af din trafik og dermed mere omsætning og højere afkast på din samlede online markedsføring. Vi er specialister i konverteringsoptimering og tester os frem til flere konverteringer for dig.

Skal vi løfte din markedsføring?

Udfyld felterne og bliv kontaktet


Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Tekstforfatning

Google Ads

Sociale Medier

E-mail marketing

Foto/Film

Grafisk Design

SEO