Facebook Bureau

Skab vækst for din virksomhed
gennem Facebook annoncer

Mangler du hjælp fra et Facebook bureau?

Så er det os, du leder efter!
Hos Marginal sidder en lang række af eksperter inhouse, som alle ved, hvordan man befærder sig i Facebooks komplekse univers. Det kan være en svær opgave at løfte selv, og derfor vil vi gerne hjælpe dig og din virksomhed med at overkomme diverse udfordringer, som måtte opstå, når man først kaster sig ud i at annoncere via Facebook. Vi søsætter ikke bare en annonce eller kampagne for dig, men sørger også for at den ikke drukner i den kontinuerlige strøm af content, der er at finde på verdens største sociale medie.

Et Facebook bureau for din virksomhed!

Facebook er et kompliceret, men vigtigt medie. Over halvdelen af Danmarks befolkning har en profil på platformen, og derfor er Facebook et oplagt værktøj at tage i brug for din virksomhed. Dette massive brug af platformen gør nemlig, at Facebook har store mængder af data, som helt specifikt kan inddeles i præcise adfærds- og interessegrupper. Derfor kan du hurtigt nå ud til enhver afkrog af landet med den rette annonceringsstrategi.

For at kunne nå helt ud, skal man bruge Facebook Business Manager og Facebook Pixel. Hvis det er helt nye ord for dig, så fat mod! Vi hjælper gerne med fejlfri opsætning af begge redskaber.

Brug pengene fornuftigt

Hvis man ikke har øjne for sagen, kan man hurtigt miste unødvendige penge på Facebook – og her kommer vi ind i billedet. Vi vil sikre, at annonceringen på Facebook bliver en god og profitable investering for dig og din virksomhed. Du skal have noget for pengene. Derfor vil vi skræddersy en strategi for din virksomhed, som skal ramme det rette segment, for den rette sum penge.

Vores SoMe-guruer har ikke kun øjne for det strategiske og analytiske, men også for det grafiske. Udover at være kreative med foto, font og farver, er vores copywriters også kreative med ord. Derfor kan vi sikre velskrevet, visuelle annoncer, som nemmere skal fange og fastholde brugernes interesse.

Vi er med dig hele vejen

I en tæt dialog med dig skaber vi en skræddersyet strategi, som tilpasses jeres behov og ambitioner. Derefter kan vi skabe og designe annoncer, som vi sender ud i æteren.

Facebooks algoritmer er dynamiske. Derfor vil det være penge ud ad vinduet, hvis en annonce ikke konstant plejes. Derfor tester, måler og analyserer vi annoncernes succes løbende for at holde dem up to date.

En kombination af kreativitet og strategi går hånd i hånd på sociale medier – og med Marginal som dit Facebook bureau sørger vi for en fuldkommen pakkeløsning, som skal sikre din virksomhed synlighed, trafik og konverteringer med Facebook annoncer.

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik