Marginal Logo
MÅLRETTET ELEVTILTRÆKNING VIA MARKEDSFØRING

Skoler og ungdomsuddannelser

Specialister i markedsføring af efterskoler og ungdomsuddannelser

Vi har siden 2003 oparbejdet et helt særligt forhold til efterskoler, gymnasier og ungdomsuddannelser. Et forhold baseret på nære relationer og gensidige interesser. Vi har samarbejdet med flere end 75 efterskoler, 25 gymnasier og en lang række andre ungdomsuddannelser. Det betyder, at vi har opbygget et indgående kendskab til målgruppen og branchen – og ved, hvad der virker.

Vores kunder har typisk outsourcet al deres markedsføring til os. Når vi varetager al reklame og annoncering for skolen, hjemmeside, grafisk udtryk og SoMe, kan vi få alle kanaler til at spille bedst muligt sammen, hvilket er afgørende for en ensartet og troværdig markedsføring.

Du har brug for markedsføring af din skole med specifikt fokus på at tiltrække elever – de rigtige elever.

Mange skoleledere og lærere forventes at kunne jonglere med markedsføring af skolen, selvom de også har elevtrivsel, økonomi, personalesager og undervisning i hænderne. Men når man gør noget, man ikke har interesse for eller tiden og kompetencerne til, bliver resultatet sjældent godt. 
 
Derfor er vores vigtigste opgave for vores samarbejdspartnere på skolerne at lette byrden fra skrivebordet og presset fra skuldrene og være netop dét; samarbejdspartner.

Vi gør det, VI er gode til, så du kan gøre det, DU er god til. Nemlig at drive skole.

Marginal Logo
CASES

Tag et kig på vores arbejde
for forskellige skoler

 

Hvad kan vi hjælpe din skole med?

Et samarbejde med os tager selvfølgelig altid udgangspunkt i skolens aktuelle udfordringer, men noget af det, vi plejer at kunne hjælpe med, er:

  • At vende en nedadgående kurve med antal elevtilmeldinger
  • At sikre tidligere tilmelding af elever og fastholde en lav frafaldsprocent før skolestart
  • At give ”vores” skoler deres unikke plads i det digitale landskab. Både overfor de unge men i lige så høj grad overfor deres forældre – ved at identificere og markedsføre det unikke ved den enkelte efterskole
  • At sikre en rød tråd på alle kanaler, der giver en ensartet og troværdig markedsføring
Marginal Logo
UDTALELSER

Det siger vores kunder

Langelands Efterskole

Marginal opfylder til fulde vores aftaler, og det har en mærkbar positiv effekt på vores optag af elever. Marginal har en både nysgerrig og professionel tilgang til arbejdet med Langelands Efterskole.

Michael Thagaard

Forstander

Brejninggaard Efterskole

Uanset hvilken medarbejder vi samarbejder med hos Marginal, er der en tryghed i, at vi ved, arbejdet altid bliver ordentligt og gennemført. Marginal har overblikket og giver os altid perspektiv på det, vi selv er blinde overfor. Det materiale vi sender ud af huset, hænger så flot sammen. Marginal er gode til at tilrette det vores ønsker og idéer, men stadig bevare den røde tråd. Det ser altid brandgodt ud.”

KRISTIAN GRELL

Forstander

Kerteminde Efterskole

“Efter samarbejdet med Marginal har vi haft flere besøgende på skolen og havde bl.a. rekordbesøg på Efterskolernes Dag. I år er desuden første gang nogensinde, skolen har været fyldt før jul. Marginal er gode til at stille spørgsmålstegn ved vores vaner. Vi valgte dem faktisk, fordi vi blev provokeret og udfordret på vores allerførste møde. De giver os stof til eftertanke.”

JAN HANNIBAL

Forstander

Design- og Idrætsefterskolen Skamling

Det har været en god proces at få lavet ny hjemmeside hos Marginal. Faktisk har det været let. Marginal har håndteret det smooth, og vi er glade for resultatet.”

BRIAN VITTRUP

Tidl. Forstander

Aagaard Efterskole

Marginal ved, hvem vi er. De har taget sig tiden til at få vores skole og værdier ind under huden, og det betyder, at de rammer plet med det materiale, de udarbejder til os.”

Lene Balle

Forstander

Samsø Efterskole

Man ringer aldrig forgæves til Marginal. Snarere tværtimod; vi oplever altid at få hurtig hjælp, og de misser aldrig en deadline.

Rune Riis

Viceforstander

Kerteminde Efterskole

Samarbejdet med Marginal har i høj grad løftet vores niveau på sociale medier. Vi får løbende feedback på vores indhold og bliver inspireret til at udvikle nyt. Vores indhold er blevet langt mere målrettet og skarpt, og der er sket en mærkbar udvikling på vores SoMe-kanaler i løbet af samarbejdet. Marginal giver os ganske enkelt den helt rette provokation til at komme videre og udvikle vores kanaler.

CHRISTOFFER BONDO

Lærer og SoMe-ansvarlig

Billeshave Efterskole

Vi kan tydeligt mærke, at der kommer flere elever og familier, når vi har besøgsdage og Åbent Hus. Vi oplever simpelthen en større interesse, efter vi er begyndt at samarbejde med Marginal.

Thomas Arvad Meier

Tidl. Forstander

Ønsker du at blive kontaktet?

Giv os dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.


Elever smiler og arbejder på deres efterskole
Skamling Efterskole - ny hjemmeside eksempel
værelse på efterskole
Markedsføring af efterskole på sociale medier
Reklame for efterskole ved busstoppested
Markedføring af efterskole med hestelinje
Glade elever giver thumbs up
Markedsføring af elever på efterskole
Ny hjemmeside til Langelands Efterskole
Markedsføring af efterskole med brand og politi
Markedsføring af efterskole med brand og politi
Fotograf på efterskolen tager billeder af motocross
Rosborg - T-Shirt eksempel

Se hvad vi ellers tilbyder

Digital Marketingstrategi

Marketingaftale

Hjemmeside Udvikling

Tekstforfatning

Google Ads

Sociale Medier

E-mail marketing

Foto/Film

Grafisk Design

SEO