Markedsføring
af skoler

Et specialiseret bureau
med over 20 års erfaing

  • / 100 % gennemsigtighed
  • / Tæt og åbent samarbejde
  • / Elevtiltrækning som primært fokus
  • / Specialister i efterskoler og ungdomsuddannelser
  • / Aktiv involvering og indflydelse
  • / Proaktivt samarbejde

Hvorfor skal du markedsføre din skole?

Markedsføring af efterskoler er blevet en vigtig faktor i at tiltrække elever og i at sikre skolens overlevelse og succes. Der findes mange forskellige tilbud til unge mennesker, og det kan være svært for efterskoler at skille sig ud fra mængden. Derfor er det vigtigt at have en god marketingstrategi for at tiltrække potentielle elever, ikke kun til næste skoleår men også de kommende år.

Det er altså ikke kun markedsføring på den korte bane, der er brug for – men også en strategi for at tiltrække elever til mange år frem. Det handler om at komme tidligt ind i deres bevidsthed, også inden de overhovedet ved, om de skal på efterskole. Her kan du læse lidt nærmere om, hvordan vi i praksis arbejder med markedsføring af skoler

Hvorfor skal du markedsføre din skole?

En god marketingstrategi kan hjælpe en efterskole med at nå ud til et bredere publikum og få flere elever til at tilmelde sig. Det er vigtigt at forstå, at marketing ikke kun handler om at sælge et produkt eller en tjeneste, men også om at opbygge et brand og skabe en positiv oplevelse for kunderne – i dette tilfælde eleverne og deres familier.

En vigtig del af marketingstrategien er at kommunikere efterskolens unikke værdier og fordele. Hver efterskole har sin egen unikke profil, og tilbyder forskellige faglige og sociale aktiviteter. Det er derfor vigtigt at kommunikere disse forskelle og fordele klart og tydeligt til målgruppen, så de kan træffe en informeret beslutning.

Markedsføring af efterskoler kan også hjælpe med at skabe en stærk og positiv relation til eleverne og deres familier. Ved at kommunikere regelmæssigt med eleverne og deres familier, skaber man et positivt og tillidsfuldt forhold, der kan øge loyaliteten og gensidige anbefalinger. En markedsføringskanal, der aldrig bliver outdated, er mund-til-mund.

Endelig kan marketing også hjælpe med at skabe en følelse af fællesskab og samhørighed blandt eleverne. Ved at kommunikere om kommende arrangementer og livet på skolen kan efterskolen hjælpe med at skabe en følelse af samhørighed, der kan hjælpe med at styrke fællesskabsfølelsen på skolen. Det vil også kunne ses af potentielt kommende elever.

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik