Justitsministeriet

–––––  KUNDEN

Justitsministeriet bærer det overordnede ansvar for tryghed, sikkerhed, lov og ret i Danmark – med andre ord: de er ansvarlige for Danmarks demokratiske retssamfund.

Ministeriets dagligdag foregår i og omkring hele straffesagskæden fra politiet, PET og anklagemyndigheden over til domstolene og fængslerne. Ministeriet er derudover også ansvarlige for bl.a. retsplejeloven, straffeloven og våbenloven.

Endelig bidrager ministeriet også til at håndtere og koordinere den store indsats mod COVID-19.

–––––  OPGAVEN

Justitsministeriet henvendte sig til os med ønsket om et helt nyt grafisk design til deres hjemmeside, som samtidig skulle leve op til de nye retningslinjer for wcag 2.1. Wcag 2.1. handler, kort fortalt, om webtilgængelighed på offentlige hjemmesider. Læs evt. mere her.

–––––  LØSNINGEN

Vi har designet et hjemmesidelayout, som først og fremmest er moderne og holdt i lyse og friske farver. Et layout, der ser mere indbydende og intuitivt ud end Justistministeriets hidtil mere dystre designunivers.

Vi har fra start været opmærksomme på, at det friske look skulle forenes med det meget professionelle look, som en ministeriel hjemmeside forventes at have – alt sammen med udgangspunkt i Justisministeriets identitet og hjerte. Vi er selv ret stolte af og glade for resultatet – og det er Justisministeriet heldigvis også.

–––––  LEVERANCEN

Wcag 2.1 godkendt WordPress-system

–––––  DATO & KATEGORI
september 13, 2021