Langelands Efterskole

–––––  KUNDEN

Kreativiteten lever på Langelands Efterskole. I bedste velgående endda. Skolens DNA er indbegrebet af krøllede hjerner, originale idéer og store armbevægelser. Og dét forpligter, når man skal udvikle visuelt materiale til dem.

–––––  OPGAVEN

Efterskolen ønskede som en del af vores samarbejde at få udviklet en ny hjemmeside. Efter mange år med en meget farverig side, meget ”støj” og med unikke håndtegnede elementer, var ønsket nu et webdesign, der var mere roligt, brugervenligt og stilrent – men uden at give køb på deres kreative ånd, som stadig gennemsyrer skolen.

Udover det stilrene design, havde efterskolen enkelte specifikke tanker om elementerne til hjemmesiden: de gamle tegninger, som i høj grad er en del af skolens visuelle udtryk, skulle bevares i et vist omfang – og så ønskede de at visualisere ”efterskole-rejsen” ved hjælp af bevægelse på hjemmesiden.

–––––  LØSNINGEN

I tæt samarbejde med Langelands Efterskole har vi udviklet et online univers, der ikke bare lever op til tidens UX-standarder – men også serverer stedets unikke, kreative ånd på en overskuelig og stilren måde. Den forener skolens traditionelle, kreative udtryk med noget mere moderne og stringent.

 

–––––  LEVERANCEN

Der er udviklet nye elementer og effekter, som afspejler efterskolens kreative fag, men samtidig er mere afdæmpede i farve og udtryk. De gamle håndtegninger er bevaret som små fraktioner rundt omkring på siden – og på siden, hvor skolens historie beskrives, er flere af tegningerne samlet i en collage. 

Efterskolens slogan er ”Øje for den du er”, og derfor er netop øjet – som er et delelement fra en af de gamle håndtegninger – blevet brugt som gennemgående logo-element på siden.

Skolens ønske om bevægelse på siden er medtaget i en ”tidslinje”, som følges, når man scroller fra top til bund – og flere elementer på siden bevæger sig, i takt med at man scroller eller bevæger musen fra side til side. 

Ligesom Langelands Efterskole er vi i Marginal meget glade for og stolte over, at det lykkedes at skabe et webprojekt, hvor kundens ønsker blev hørt, og det nye design formåede at tegne et nyt og moderne billede af en traditionsrig og kreativ skole fyldt med sjæl.

 

–––––  DATO & KATEGORI
oktober 11, 2021