Digital
marketingstrategi

En digital strategi handler først og fremmest om dig.

Sammen definerer vi målene for din virksomhed og jeres online tilstedeværelse, og fører dem ud i livet.

En digital strategi skal være S.M.A.R.T.

I vores marketing bureau tror vi ikke på abstrakte planer eller store armbevægelser. Vi tror på konkrete planer, der kan måles og mærkes. En digital markedsføringstrategi, der ikke blot lyder godt, men som også kan realiseres. Og som gør en forskel for din virksomhed.

Når vi udarbejder digitale strategier, sørger vi derfor altid for, at
den er S. M. A. R. T. (specific, measurable, attainable, realistic, time-bound), det vil sige kort og præcis, realistisk, målbar og med en klart defineret tidsramme.

En del af strategiarbejdet består i at få skabt et overblik over jeres nuværende situation og gøre status på den. Dette skaber et solidt udgangspunkt for en marketingstrategi, som skal tage afsæt i den aktuelle virkelighed for at være realiserbar og give mening.

Handlingsplan til din markedsføringsstrategi

Når vi har defineret jeres virksomheds nuværende situation og fremtidsmål, er det vores opgaver at hjælpe med at realisere målene.

Derfor udarbejder vi altid en handlingsplan som en del af vores arbejde som marketing bureau mod den fulde digitale strategi og anbefaler, hvilke kanaler jeres virksomhed bør benytte for at få jeres budskaber ud, møde jeres målgruppe og få optimalt udbytte af annoncekronerne.

Digital strategi på skrift

Vores strategiproces tager altid udgangspunkt i konkrete møder, hvor vi sikrer os, vi får jeres virksomhed og behov under huden. Vi deltager i møder, er fluen på væggen i jeres dagligdag, stiller spørgsmål og analyserer os frem til jeres specifikke udfordringer.

Analysearbejdet udmunder altid i en skriftlig digital marketingstrategi samt en solid marketingplan, som I kan finde frem igen og igen og bruge til at navigere rundt i det digitale univers. Det er vigtigt, at rapporten ikke havner i skrivebordsskuffen, men er praktisk og brugbar – også i det daglige.

Derfor sætter vi en ære i at producere en digital strategi, der er som skræddersyet til jeres behov. Og som rent faktisk kan føres ud i livet.

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik