Øget omsætning gennem
strategisk optimering

Med fokus på webshopoptimering og Google Ads har Seniorland nu fået et solidt fodfæste og anerkendt navn i branchen for velfærdsteknologi og hjælpemidler til ældre

  • Konverteringsrate: 47 %
  • Omsætning: 85 %

Fra uklare mål til klar
online success

Seniorland ønskede at øge deres salg i webshoppen og besluttede sig for, at fokusere på at udvikle en mere målrettet og effektiv strategi for deres markedsføring. Derfor stod de over for en udfordring med at optimere deres digitale tilstedeværelse for at nå en bredere målgruppe og derigennem forbedre salget.

Én strategi på tværs af
platforme

I samarbejde med Seniorland iværksatte vi en omfattende digital strategi bestående af Google Ads, SEO-optimeringer, nyhedsbreve, optimering af hjemmesiden – både funktionelt og æstetisk – samt annoncering på sociale medier. Og vores rolle gik ud over implementering. Vi fungerede nemlig som strategiske sparringspartnere for kampagneideer og -eksekvering.

Et fuldt udnyttet
potentiale

Gennem et fokus på webshopoptimering og en stærk Google Ads strategi har Seniorland oplevet en stigning på 47 % i konverteringsraten og en øget omsætning på 85 %. Dette skyldes i høj grad vores indsigt i populære produkter, hvor vi blandt andet har fremhævet rollatorer med henblik på at øge salget inden for denne kategori.

Derudover fandt vi et uudnyttet potentiale på andre kanaler, som hidtil havde kørt uden overvågning. Her opsatte vi nye, strategiske kampagner og tracking – og vi formåede markant at styrke ROAS samt øge omsætningen.

“Som ejer af Seniorland.dk er jeg imponeret over samarbejdet med Marginal. De har ganske enkelt været en afgørende faktor for Seniorlands digitale vækst. Deres tilgang er både superprofessionel og personlig, hvilket gør en verden til forskel for os. Topkarakter herfra.”

Morten, ejer, Seniorland.dk

Kunden

All-in for en mere selvstændig hverdag

Seniorland er et centrum for velfærdsteknologi og hjælpemidler til ældre. Med en mission om at skabe selvstændighed hos ældre sælger de i deres webshop og showroom i Odense alt fra kørestole, rollatorer og el-scootere til hverdagens nødvendigheder som stokke, kompressionsstrømper og forstørrelsesglas.

Kontinuerligt samarbejde

Finjustering af vores tilgang med Seniorland

Vores samarbejde med Seniorland fortsætter med at udvikle sig. Gennem løbende dialog har vi mulighed for at finjustere strategier, tilpasse os ændringer på markedet og afstemme vores indsats med Seniorlands ønsker som hovedfokus.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.

Thomas Hermand

[email protected] +45 61 30 14 32

Andre cases

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik

Tilmeld dig Marginal's nyhedsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Samtykke*