#stoltsosu

Flere sosu-assistenter, tak!

DANMARK MANGLER
SOCIAL- OG
SUNDHEDSASSISTENER.

Og den mangel starter allerede på uddannelserne…

UNG I VELFÆRD er et samarbejde mellem 11 social- og sundhedsskoler over hele landet, der er søsat netop for at skabe mere opmærksomhed omkring SOSU-faget. Samarbejdet går ud på, at uddanne og samle over 150 elevambassadører i alderen 16-25 år, som tager ud på folkeskoler, uddannelsesmesser og lignende arrangementer for at fortælle om uddannelsen som social- og sundhedsassistent.

Ambassadørerne bliver trænet af YouTuberen Rasmus Brohave, og projektet er støttet af Tietgenfonden.

EN HJEMMESIDE
DER MATCHER
KAMPAGNEN

UNG I VELFÆRD er et omfattende projekt med mange interessenter og aktører. Vi blev kontaktet af kunden med henblik på at udvikle deres kampagnewebsite ud fra de allerede definerede designrammer og -krav.

Som en del af opgaven, indbød vi derfor UNG I VELFÆRD til en workshop, hvor vi fastlagde deres ønsker og krav til websitet for at sikre det et resultat, der stemte overens med deres sideløbende indsatser og kampagneaktiviteter. Her fastlagde vi desuden målgruppen, som både var potentielle elever og deres forældre.

Et af fokuspunkterne var desuden at udvikle en ambassadøroversigt, der har til formål at opliste samtlige ambassadører med to billeder og interview. Den massive tekst- og billedmængde præsenterede en særlig udfordring i ikke at gøre hjemmesiden unødigt langsom og tung.

Landsdækkende
kampagne

I samarbejde med SOSU skolerne…

EFFEKTIV OG PRÆCIS
KOMMUNIKATION

Da projektet havde en stram tidsplan, lagde vi vægt på effektiv og præcis kommunikation. Den indledende workshop afklarede eventuelle tvivlspørgsmål og fastlagde desuden rammerne for websitets struktur.

Hos Marginal har vi stor erfaring med at kommunikere om uddannelsesvalg til unge, hvorfor vi prioriterede et enkelt, overskueligt hjemmedesign, der var let tilgængeligt og mobilvenligt.

Derudover udviklede vi en overskuelig ambassadør-oversigt. Her bliver de mange ambassadører præsenteret i en oversigt, hvor man kan sortere og filtrere ambassadørerne i et hurtigt, responsivt design.

Gennem et tæt samarbejde blev hjemmesiden livesat inden for deadline, og vi nåede kundens ønsker og
målsætninger – med et smukt website som resultat.

FLERE
SOSU-
ASSISTENTER,
TAK!

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.

Thomas Hermand

[email protected] +45 61 30 14 32

Andre cases

CVR 17885170
© Alle rettigheder forbeholdes – marginal.dk

CVR 17885170 – Privatlivspolitik

Tilmeld dig Marginal's nyhedsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Samtykke*