HOWE

–––––  KUNDEN

HOWE er en ledende producent af pladsbesparende og multi-anvendelige møbelløsninger og har blandt andet rettigheder til at producere stole fra designeren Arne Jacobsen. Specifikt, ”Tungen” og ”Munkegaardstolen”, som du måske kender som ”Mosquito-stolen” (Myggen).

Koncernen opererer worldwide og har utallige løsninger ude at stå hos både store og små virksomheder, organisationer og institutioner.

–––––  OPGAVEN
HOWE er en international virksomhed med et omfattende produktkatalog – og det stiller store krav til deres hjemmeside. HOWE kom til os med et ønske om en brugervenlig hjemmeside med 5 forskellige sprogversioner samt et let og overskueligt overblik over deres mange produkter. Samtidig var det et krav, at hjemmesiden skulle mobiloptimeres og være let tilgængelig på alle platforme.
–––––  LØSNINGEN

HOWE fik videreudviklet en hjemmeside i Drupal CMS. Opgaven gik ud på, at vi skulle løse nogle udviklingsopgaver på HOWE’s nye hjemmeside. Og gennemgang af kode var springbrættet.

Derfor gennemførtes en kode-gennemgang, som skulle sikre, at vi fik opbygget en grundig forståelse for systemets opbygning, samt sikret at eventuelle graverende fejl i systemet blev fundet forud for en implementering af nye features.

–––––  RESULTATER
Vi integrerer hjemmesiden med Googles marketingplatform for at sikre let datadeling mellem hjemmesiden og Googles marketingplatforme. Det giver os et omfattende overblik over websitets performance, som vi bruger i vores videre arbejde med HOWE’s indsats på Google Ads. Gennem vores fælles samarbejde har HOWE opnået en højere digitaliseret standard, som vi vedligeholder gennem Google Ads og løbende hjemmesidesupport.
–––––  LEVERANCEN

Videreudvikling af Drupal-hjemmeside, User Experience (UX), SEO, AdWords, designoptimering, sikkerhed på hjemmesiden, ydelse i forhold til hurtigere indlæsningstider m.m.

HOWE – FREE THINKING

–––––  DATO & KATEGORI
september 12, 2021